Kde v Ostravě/Opavě sehnat botičky pro roční holčičku?
Doufám, že admini diskuzi nesmažou, nechci nějaké komerční rady. Už jsem zoufalá při hledání správných botiček pro moji malou 16 měs. aktivku. Nejprve jsem hledala na internetu nějaké goretexové na jaro, jenže dle obrázků nejde poznat jak padne, jaká je podrážka, měkkost, atd... Zimní boty měla s tvrdší podrážkou a teď začala dávat špičky k sobě. Asi to tedy dopadne výletem do nějakého obchůdku, kde poradí. Ale vůbec nemám přehled o obchůdcích, kde by se daly s odbornou poradou sehnat?
Do botatexu (ale nevim, zda je to i kamenna prodejna). U nekterych modelu udelaji i barefoot upravu.
Jj, botatex, tedy web boty-detske.cz
Maji prodejnu v Ostrave.
Maji tam siroky vyber i bf boticek
Kupuji dětské boty přes www.detske-boticky.cz Myslím, že jsou z Ostravy. Nám tedy vždycky sedly, asi jde o to, jakou značku vyberete. Na léto jsem kupovala vždy sandálky Santé, ty nemají chybu. 🙂

My v Ostravě kupovali tady http://www.detske-boticky.cz/
Ale uz tam nepujdu, vetsina bot jsou tvrda kopyta... Prvni boticky jsem tam vybrala s mekkou podrazkou, ale takovych tam mají jen pár...clovek fakt musí hledat... Ale zase prodavacky poradi, zmeri přesně nozicku, doporuci... Ja na leto nakupovala nejvic v hm. Botičky tam maji vetsinou uplne mekkoucke. Zimni jsem objednala pres internet a naštěstí sedely.