icon

Kombinézu nebo oteplovačky a bundu na zimu?

zvirka
24. srp 2011

Malému bude v září rok a přemýšlím, jestli na zimu kombinézu nebo bundu a oteplováky. Loni jsem koupila kombinézu a vůbec jsme ji neužili, protože se nedala oblíkat, takže jsem stejně musela kupovat ještě ga´tky a bundu. Teď už to bude ale jiné, malý bude chodit, tak nevím... Poradíte? Klidně i konkrétní značku, budu ráda. 🙂

mamkamarketa
24. srp 2011

Ja bych pro rocniho volila kombinezu. Odpadne reseni,kdy se budes bat,aby nemel snih za zady a pod. taky u rocniho neni potreba rychle sundat obleceni kvuli wc 😉 kalhoty a bundu bych dala starsimu diteti 😉

neu.sona
24. srp 2011

Máme obojí a vždy jsme využili 😉

smardik
24. srp 2011

já měla obojí - kombinézu kdy jsme šli ven, a třeba k dr. nebo do obchodu bundu a zateplené kalhoty, bundu jsem jednoduše sundala. letos to samé-oba mají komplet kalhoty a bundu-topolino a kombinézu

jmisa
24. srp 2011

Měli jsme komplet od Tchiba, dá se sepnout jako kombineza, takže sníh není všude, současně jde nosit zvlášť bunda a zvlášť oteplováky, letos pořídíme zase.

ivarei
24. srp 2011

Já bych volila obojí 🙂

konik88
24. srp 2011

My máme kombinézu a pořídím ještě kalhoty s bundou. Takže taky bych volila obojí.

mifinka
24. srp 2011

My loni , a to měl malej 15 měsíců a chodil, využili jen oteplováky a bundu.. Stejnak moc ve sněhu nepochodil, přece jen si radši poseděl v teple fusaku a kočárku.. měla jsem i kombinézu, ale tu měl na sobě jednou, vůbec ji nechtěl.. I když jsem mu pod to dala jen triko a štrample, tak se vždycky strašně spotil a nechtěl v tom prostě fungovat..

vojtisek2007
24. srp 2011

taky odmala kupujeme obojí.....a využijeme

lena27
24. srp 2011

oboje, když promokne mám na střídačku

sasanka03
24. srp 2011

My taky začali chodit v zaří a měli jsme obojí, jak kombinézu, tak oteplováky a bundu. Využili jsme obě varianty. Zvaž, kde se pohybuješ. My jsme takový akčnější, sněhu se nebála a ráda se v něm válela, chodili jsme sáňkovat a i na hory a tam všude jsem využila kombinézu- je teplejší a nezapadá do ní sníh. Na běžné procházky městem nebo do parku jsem využívala oteplovačky a bundu, měla jsem je taky míň teplejší, takže jsem je využila,když tolik nemrzlo.