Látková výbava Petit Lulu vs. Bamboolik, poraďte

emiliii
30. srp 2014

Ahoj maminky,
dávám dohromady látkovou výbavu a nejsem schopná se rozhodnout mezi těmito značkami.Prosím podělte se se mnou o své zkušenosti a rady ať nekoupím zajíce v pytli. Moc děkuji 🙂

leeena_4
30. srp 2014

@emiliii to bude plamenná debata 😀. Za mě Bamboolik SIO a kalhotkovky Petit Lulu. Ale víš co, každé miminko je jiné a asi bude nejlepší koupit obojí a udělat si svůj názor. Na bazárcích určitě sežneš mírně použité, pokud nechceš moc investovat 😉.

emiliii
autor
30. srp 2014

Měla jsem bazarové v plánu,ale nenašla jsem nic zajímavého :(

letadlo13
1. zář 2014

@emiliii
Jak jsem tu četla fóra a o látkovkách, tak se holky neshodnou, každé vyhovuje něco jiného a taky jiné plenky na jinak velké dítě (kromě Sketch, na ty nadávají snad všichni 😀). Prý si má člověk koupit od každé značky a co nepadne poslat dál. Tím se řídím a potom prostě uvidím, co pasuje. Mám 15x čtvercovky, jedny svrchní kalhotky (sekáč, nějaká anglická značka) a 5 AIO, neznačkových (prostě vyzkouším, za tu cenu, vypadají jako Anavy). 1 AIO popoliny. Ty drahé značky se mi nechce kupovat. Asi pak koupím dvě nebo tři a ušiju si to doma na overloku, střih jsem našla v jednom obchůdku za 30 Kč. Prostě nedám 400 Kč za jednu plenku a potřebuješ jich 20, že? A vkladačky budu šít určitě doma, i kdyby do rezervy. Někdo tu hezky napsal, že značkové plenky jsou super, ale že jsou to "prostě jenom plíny". 😅 Všechno jsem koupila na bazáreku MK, čtverce jsem měla schované doma.
Ty budeš nakupovat co a kolik?

emiliii
autor
3. zář 2014

@letadlo13 Nakonec začnu se čtvercovkama a uvidím.Chtěla bych co nejužší balení a některé plenky jsou fakt obří- :( Mají mi přijít svrchňáčky od Bamboolik.Taky mě odrazuje ta cena,kdybych uměla šít,bylo by to všechno o dost jednoduší 😀

ev.ka
25. říj 2014

Bamboolik má propracovanější svrchní kalhotky - křidélka Petit lulu nemá. Petit lulu udělala křidélka na vnitřní plenky, to ale znamená šev na plence = horší schnutí plenky a možné riziko tlačení švu.
Bamboolik jde cestou křidélek na kalhotkách, aby křidélka chytaly stolici ať je v nich jakýkoliv vnitřek. Navíc kalhotky rychle schnou a tak je lepší mít více kalhotek a občas vyprat od stolice kalhotky než spoléhat na vnitřek plenky, který se stejně může při pohybu mačkat a nechytá.

PS: toto je můj osobní pohled, vyzkoušela jsem hooodně značek a Bamboolik mi přijde ten NEJ, proto jsem se s nimi rozhodla spolupracovat
Pokud by se Vám také zalíbil Bamboolik, v bazárku mám druhou jakost a další kousky. Možno doplnit i novými kousky. Látková poradkyně, Bamboolik...

ivule21
9. kvě 2017
Uživatel ivule21 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ivule21.

Za mě určitě petit lulu. Nyní je po celý květen sleva na petitky právě 10 % a to na e-shopu https://www.minibaby.cz/ tak určitě mrkněte 🙂.

anniesfibis
9. kvě 2017

mam PL SIO a dobře to bylo jen na miminko, ted když chodi to tece kolem nozicek. Mamka rikala, ze to enchape, ze uz ,,za nas,, byly na hornich kalhotkách gumičky a PL je tam nemaji! Jedem BKM a nam to teda celkove vydrzi jen 1pocurani a prebaluji. Jinak na bezne noseni pry SIO není, ze je nutne mit kalhotovky (me zkusenosti to potvrzuji, byt mi jiné maminky rikaji, ze s tim problem nemaji).