icon

Monitor dechu, jaký vybrat?

freesia87
1. dub 2018

Máte zkušenosti? Jaký vybrat? Je lepší jednodeskový nebo dvoudeskový? Nevím si rady.

martinato1989
1. dub 2018

Mám doma, původně jsem ho nechtěla, v porodnici jsem zas myslela ze bez nej nemůžu být, takže jsem ho koupila....výsledek je takový, ze ho máme pod matraci, ale nepoužíváme 🤷‍♀️ Nějak mi úplně doma nefungoval jak by měl.... nevím čím to je, ale když jsem malou zvedla, ozval se třeba až za 10 minut. Pro mě vyhozeny peníze 😏

simona2103
1. dub 2018

My mame Babysence a spokojenost-jednodeskový. Ten stačí, snímá to i dech kdyz se mimco hne z podložky (ale mimi se nehybou, takze to je jedno). Je to skvělá věc,byla sem klidnejsi

mku
1. dub 2018

My mame nanny a i ted v osmi mesicich funguje bez problemu. Zbytecny poplach nebyl ani jednou...

ivuska1986
1. dub 2018

Ahojky, pouzivala jsem Nany, rekla bych, ze do peti mesicu Ti staci jedna deska, pak uz to chce dvě. Nicmene mi pouzivali pouze dva mesice, pak mala zacala spinkat se mnou. Ve velke posteli nejde pouzit, kdyz jsem s malou odesla na prebalovak, zacal monitor dechu snimat dech partnera.

klaraslavickova
1. dub 2018

Máme nany a zrovna dnes v noci mi zachránil syna

martinka0209
1. dub 2018

Máme babysens a naprostá spokojenost neměli jsme žádnej falešnej poplach a máme dvě desky,zatím používáme jednu desku a malá má 6měsíců,když máme monitor dechu jsem klidnější

iva27
1. dub 2018

@klaraslavickova co se vam stalo? Tez jsme meli Nany,spokojenost,nastesti fungoval dobre bez falesneho poplachu.Byla jsem s nim klidnejsi

klaraslavickova
1. dub 2018

@iva27 netusim jen sem našla maleho bez dechu díky bohu za monitor malý se nadýchl když sem s jim začala hýbat

letadylkokane
1. dub 2018

@klaraslavickova ty jo, to je drsny. Tak hlavne, ze zafungoval... Diky Bohu! Preji, at uz nemate zadny poplach a at mate vsichni klidny spanek.

swetlusska
2. dub 2018

Babysense, 2 desky a i to bylo málo, dítě sebou šilo vždycky, cestovalo po postýlce, takže milion poplachů 🙂 Ale funguje dobře, těmi poplachy se to vlastně ověří 🙂

iva27
2. dub 2018

@klaraslavickova ano,diky bohu za nej! A ze je vse v poradku.

zelenaesmolda
2. dub 2018

@klaraslavickova mohla to byt uplne obycejna spankova apnoe,nic nebezpecneho,maji to jak deti tak dospeli

klaraslavickova
2. dub 2018

@zelenaesmolda věř mi ze v momentě kdy vytáhne dítě z postýlky ono se ani nehne a ty se ho snažíš vselijak probrat a ono ne a ne tak je ti úplně ukradeny co to je hlavně ze se miminko vzpamatuje

letadylkokane
2. dub 2018

@klaraslavickova bych se regulerne po*rala. Jednou mi zacal Babysense lupat, coz dela 5 sekund pred spustenim alarmu a krve by se ve me nedorezal. Zjistila jsem ale, ze dcerka je ok a monitor takhle signalizoval i slabou baterii. Vymenila jsem ji a byl klid. Ale fakt silenej okamzik, a to slo o nic.

klaraslavickova
2. dub 2018

@letadylkokane no mám to před ocima furt doteď se při vzpomínce klepu byla jak hadrova panenka

renuliena
2. dub 2018

@klaraslavickova pane boze to je hruza, toho se nejvíc desim, já jako detska sestra nedám na monitor dopustit, proto ho taky budu mít, ještě že to takhle dopadlo a byla jsi s nim i u lékaře nebo na pohotovosti?

freesia87
autor
3. dub 2018

Holky moc děkuju za Vaše komentáře. Právě, že mám docela strach, tak si chci monitor určitě pořídit. Čekám svoje první, tak jsem ze všeho trochu vylekaná.