icon

Motorkářská kombinéza pro mimi 11 měsíců, kde ji seženu?

dennyh
3. srp 2016

Ahoj maminky,chci se zeptat kde sehnat pro skoro rocniho chlapecka motorkarskou kombinezu?chceme na foceni..dekuji za navrhy ☺

olga_
3. srp 2016

@dennyh Půjčovna karnevalových kostýmů?

dennyh
autor
4. srp 2016

Myslite?🙂...tak ja to zkusim..dekuji ☺

olga_
5. srp 2016

@dennyh To je jediné, co mě napadá. Mimo karneval si ročního motorkáře nedokážu představit, ale třeba se mýlím 😀. Hodně zdaru, zkusila bych pohledat kostýmy v půjčovnách i na netu. Docela by mě pak zajímaly ty fotky, bude to vypadat určitě parádně.

babka
5. srp 2016

a co prostě třeba tenhle overal? http://www.mcf.cz/zbozi/detske-pyzamo-ducati-co... 😉

makronka222
5. srp 2016

Tak jinde nez v pujcovne kostymu to nesezenes, nikdo prece nebude vyrabet motorkarsky kombinezy na dite kdyz na motorku v tech letech prece nesmi... Kor kdyz to stoji poradny prachy

dennyh
autor
20. srp 2016

@makronka222 jde o napodobeninu...ne o origos vytunenou motorkarskou kombinezu 😮vsichni vime,ze na motorku deti nesmi 😉...ale dekuji za koment 😊

dennyh
autor
20. srp 2016

@babka dekuji ☺

dennyh
autor
20. srp 2016

@olga_ Urcite pak neco vlozim☺...videla jsem par fotecek kdyz je tata v mot.kombineze a syn taky a je to fakt uzasny 😊dekuji a vlozim sem pak fota..☺😊

pav_la
20. srp 2016

@dennyh Tak me ještě napadlo. Určitě existují nějaké motorkarske bazary, zkusit se popřát tam. Třeba někdo měl ke stejné příležitosti.

pav_la
20. srp 2016

... poptat....