Můžu jít v balerínách v tomto počasí?

jolana94
10. lis 2017

Jdu na pohreb a je to strasne na rychlo. Nestihnu uz nic koupit. Myslite ze muzu jit v balerynach v tomto pocasi?

andelka
10. lis 2017

V tomto počasí spíš v kozačkách.

betelgeuzz
10. lis 2017

nevím, jaký počasí máte u vás, ale já ještě v balerínách chodím. Jezdím do práce autem, takže mi ještě nohy nemrznou. Pokud jiné boty nemáš, tak bych v nich šla.

bruckner
10. lis 2017

Ahoj, na ten obřad to určitě přečkáš i v balerínách, pořád je to decentnější než kozačky. Navíc, já třeba jsem teď v září (bylo zrovna dost chladno) pochovala maminku a na obřadě jsem měla snad jen tenké šaty a lodičky a stejně jsem vůbec neregistrovala, jestli je mi zima nebo tak podobně. Horší, kdyby to byl pohřeb do země, to bys asi v balerínách umrzla😕

andelka
10. lis 2017

@betelgeuzz u nás je 10 stupňů,v Čechách je míň. Baleríny teda nenosim už od září.
Ale když člověk nemá nic jiného a nebude dlouho venku,nebo v kostele,tak by se to dalo. Co už.

betelgeuzz
10. lis 2017

@andelka já je zas nosím, dokud mi neomrzají nohy 🙂
@bruckner mně teda příjdou decentnější kozačky.

blahova_andrea
10. lis 2017

dej si co chceš, pokud ti neumrznou nohy. já bych šla v jakékoliv tmavé obuvi a koukala bych spíše po kozačkách než po balerínách či lodičkách 😉 dost asi záleží co budeš mít k tomu dál a taky jestli jde o kremaci někde v teple nebo o venkovní pohřeb do země

swetlusska
10. lis 2017

kozačky, semišový, černý... Prostě zimní černý boty. Na cokoli jinýho je přeci zima! Chodím v kabátu a čepici, vždyť je listopad 🙂)

budilinka
10. lis 2017

Nevim proc jsou baleriny decentnejsi nez kozacky. Cerne kozacky, at uz na podpatku ci bez, je urcite vhodna obuv pro tuto příležitost. Ja si teda tady na Vysocine ted v listopadu neumim predstavit v balerinach jen vylezt pred dum... a Vy nemate jakoukoli zimni obuv? No ja nevim, ale zima od nohou je nejhorší na onemocneni. A zdravi je důležitější.

blahova_andrea
10. lis 2017

@budilinka možná si pod kozačkami někdo představil kocoura v botách na jehlách a proto je zavrhl jako nevhodné 😀

bayt
10. lis 2017

@jolana94 tak pokud máš hodně silné punčochy tak asi ano, však jinak bys šla asi v lodičkách a ty jsou úplně stejně otevřené jako ty baleríny

bruckner
10. lis 2017

Kozacky rozhodne nejsou spolecenska obuv, baleriny take ne, ale na smutecni obrad jako takovy, nejedna-li se o pohreb do zeme, jsou rozhodne vhodnejsi.

blahova_andrea
10. lis 2017

já nevím, asi jsme divná rodina a modu na pohřbu moc neřešíme 😅 nikdy nikdo nekoukal, co má kdo na nohou. prostě každý volil tmavé oblečení, punčochy, obuv...ale nikdo neřešil, jestli jsou to baleríny nebo kozačky, jestli je to černá nebo tmavě modrá...možná jsme burani, ale tak nějak je nám asi jedno, kdo v čem přijde.

bruckner
10. lis 2017

Ja take modu na pohrbu neresim, jak jsem psala v predchozim prispevku, v tuto chvili je asi kazdemz jedno, co kdo ma na sobe, nebo me teda aspon bylo. Ale nevim tedy, proc se tady zaclo resit, ze baleriny nee?😊. Jeste prece ani nemrzne a snih take neni....A do divadla prece take nechodite v kozackach?!!!

blahova_andrea
10. lis 2017

@bruckner tak já třeba do divadla jdu klidně v kozačkách 😅 nechodím na operu do národního 😉 pro mě baleríny ne jen z hlediska zimy. zrovna si zahřívám docela zkřehlé nohy a to jsem měla podzimní boty nad kotníky. zítra musím pohledat zateplené tenisky. v balerínách by mi nohy mrzly už min. měsíc.

janablizka
10. lis 2017

@budilinka Souhlsím s Vámi přednější je zdraví.