Oblečení pro miminko. Kolik a jakou velikost koupit (hlavně na zimu)?
Ahoj holky, kolik kusů oblečení a jakou velikost jste a kupovali pro vaše malé lásky?. A jaké oblečení jste kupovali na zimu?,čekáme miminko v únoru .A jaká značka dudlíku a flašek vám vyhovovala nejvíce?. Děkuji❤️.
Není potřeba kupovat toho moc. Vezmi si to tak, aby sis měla na každý den oblečení, plus něco do zásoby pro jistotu. I tak toho stejně dostaneš hodně. Hlavně z těch malých velikostí děti rychle vyrostou, takže některé kousky ani pořádně nevynosíš. Raději častěji zapnout pračku, než mít zbytečně plno věcí. Mě potom mrzelo, že některé věci ani nenosil.
Ahoj 😊 My jsme kupovali hlavně body, dupačky a overaly – velikost berte spíš trochu větší, miminka rychle rostou. Na zimu super jsou kombinézy a teplé fusaky. Co se týče dudlíků a lahviček, nám nejvíc vyhovovaly Philips Avent ❤️
Děkuji za vaše odpovědi jste hodné❤️
Za mě dětské velikosti klidně můžou začínat na 62: Než se dítě začne samostaně hýbat - míněno přetáčet a plazit, tak mu nijak nevadí, že je mu oblečení velké (neomezuje ho v pohybu). Naopak bývá výhodné, když je mu volnější protože se s ním rodič méně pere při převlékání a přebalování.
Co se dudlíků týče, dostali jsme jich asi pět porůznu v balíčkách z porodnice a tak... Nepoužil z toho nikdy žádný. Dudlík byla máma. Stejně tak kojeneckou lahev ... Pokud kojíš, stejně dítěti dát láhev nechceš, aby sis kojení nezkazila... a na nějakou vodu má dost času do půl roku. Takže doporučuju nenakupovat zbytečně moc, koupit si pár věcí pro radost a ostatní se sejde 😉 .
Já dala na radu a nakoupila větší oblečení a úplně k prdu. Obě byly malinkaté, i když běžné délky, kdy jim byly i newborn velké, takže manžel u starší dokupoval, aby měla v čem odjet z porodnice 😀
Mám obě zimní a měly kombinézu, overaly, polodupačky a body. Do kočárku beránkový fusak. Doporučím nekupovat toho moc, ony ty miminka z toho docela rychle rostou.
Dudlíky starší měla jakékoli. Nejlepší byla obyčejná kytička z lékárny. Mladší dudlík bojkotovala a jela palec. Lahvičky jsme neřešili.

@anonym_autor co se týče dudlíku tak ty jsme vystřídali 6 druhů a ani jeden nechtěl od dudlíku levnějších až po ty dražší 😄 ... Ale líbí se mi od Tommee tippee Breast 😉 (ty taky máme 😂) a nebo od Medely celosilikonový (taky máme 😅) a někomu vyhovuje Bibs. Láhev jsme měli od Tommee tippee anticolic, nakonec skončili na Mam, ale později na vodu (malý má 8 měsíců, do 5 měsíce jsem jen kojila z prsou) ... A oblečení? Bože já toho měla úplně hodně, že jsem ¾ věci nevynosily. Hlavně hodně pyžamek a látkových plen (může ti často ublinkavat) těch není nikdy dost 🙂 .