Oblečení pro miminko, mám něco dokoupit?
Ahoj,
potrebuji poradit, zda mam jeste neco dokoupit - obleceni pro miminko na rijen dekuji.
Co uz mam:
Vel.50
Tricka kr.rukav - 1x
Overal lehky - 2x
Chlupatka (kombineza) - 1x
Leginy - 1x
Vel.56
Dupacky - 1x
Tricka dl.rukav - 4x
Tricka kr.rukav - 3x
Body kr.rukav+kratas.body - 4x
Body dl.rukav - 2x
Pyzama - 1x
Mikiny - 1x
Overal lehky - 5x
Overal teply (semis) - 3x
Chlupatka (kombineza) - 1x
Leginy - 3x
Teplaky - 5x
Laclace - 4x
Kalhoty - 2x
Vel.62
Polodupacky - 1x
Tricka dl.rukav - 6x
Tricka kr.rukav - 1x
Body kr.rukav+ kratas.body - 10x
Body dl.rukav - 2x
Mikiny - 2x
Svetriky+vesty - 1x
Overal lehky - 4x
Overal teply (semis) - 1x
Teplaky - 2x
Ahoj, máme už 3 mimčo a můžu říci, že bodýčka s dlouhým rukávem určitě super a já osobně nejraději využívám overálky. Pod ty dávám tedy i bodýčka s krátkým rukávem. Bodýček mám cca 10 kousků a overálků asi 8ks (máme teď blinkací mimčo), tak abych neměla stres, že to neuschne. Jinak ta trička - také máme, ale využívám jen zřídka. Hlavně u dupaček a overálků je důležité rozepínání mezi nožkama pro snazší přebalování. A do porodnice určitě rukavičky, čepičku, na cestu z porodnice pak také fusak do autosedačky, ale samozřejmě záleží na počasí. Malý se narodil o Velikonocích a padal u nás sníh...jinak malý měl 49cm a 3800g a padesátku jsme využili také (starší dcera mi pak půjčovala oblečení, které jsem jí dala na hraní, aby si oblékala miminka). Hlavně jak byla zima tak nosil kombinézku ráno ve velikosti 50. Každé mimčo je jiné a těžko říci takhle dopředu velikosti. Nejlepší tu 56 a 50 třeba dokoupit potom...
Tricka se dost vyhrnuji,body mi prisly o dost lepsi☺

Náš měl pod 3 kg a 50 nosil určitě min. 2 měsíce, pak 56 další skoro tři měsíce😉 ale je to různé, na tu zimu doporučim dlouhý rukáv body, a nejsnazší jsou zavinovací, hlavne k doktorce, k tomu jsem měla ráda polodupacky a ještě hodně využití overalky, je to nejsnazší zapnutí najednou, než zvlášť spodek a vršek😉