icon

Pleny Dada, kam pro ně jezdíte do Polska?

brumlicka
21. říj 2015

dobry den mam dotaz maminky z ostravy kam jezdite do polska pro pleny dada sem z poruby kam nejbliz zajet dekuju 🙂

Strana
z3
babuna
12. únor 2017

Ted je na ne biedronce akce 🙂 pri koupi dvou baleni je sleva 10 zl coz je cca 70kc ;)

sipkovarose
12. únor 2017

Holky nemáte někdo fotku plenky jak vypadá?

babuna
12. únor 2017

@sipkovarose pred nebo po pouziti😝 vel. 4 mala ma cca 9kg ;)

babuna
13. únor 2017

@sipkovarose tu je to v akci 🙂 používám je u ní od mala - měli jsme na zkoušku i jiné - pemprsky - měla po delší době opruzeniny a pupínky, měli jsme i tesco plenky - trochu počůrané a děs, měla i další jiné značky a tyto nám teda sedí nejvíce 🙂 ...

verdy88
25. únor 2017
Uživatel verdy88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od verdy88.

I v Cechach už se dají koupit, já objednavam na www.procvrcky.cz, protože se mi od nás nevyplatí jet jen kvůli plenkám do Polska ;)

biedronka10
25. únor 2017

@babuna ha do biedronky, tsk to se musim podivat do Nowe Rudy honem

veronickasmoulinka
23. bře 2017

Dají se koupit i v Polsku v drogerii Hebe. Já jsem z Kravař u Opavy a jezdíme do Raciborze bud do Biedronka nebo do drogerie Hebe. I tam je maji. A kolikrát lepší akce než v Biedronce.

kamcad
26. bře 2017

Holky,omlouvam se za blbej dotaz,ale fakt nemuzu najit nejblizsi Biedronku od Ostravy.kde ji najdu?dik😉

verdy88
26. bře 2017
Uživatel verdy88 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od verdy88.

Kdo to má do Polska daleko, doporučuji www.procvrcky.cz

kexina
26. bře 2017

Pokud už objednávat tak spíš tady:
www.dadaplenky.cz
Webovka procvrcky je dražší.

filija
26. bře 2017

a pokud bych jela pro plenky z liberce? kam nejblíž do polska? diky

babuna
26. bře 2017

@kamcad v Křižanovicách 🙂 🙂 (sorry za český název po polsky to neumím) 🙂 tu https://mapy.cz/s/1vpTF

kamcad
26. bře 2017

@babuna moc dekuju🙂.asi si udelame s kamoskou vylet😀

petrufa86
26. bře 2017

Hlavně bacha prý pro Čechy nějak omezili počet balíků na nakup. Tuhle sem na Fb četla že 2 kusy na osobu

andos
26. bře 2017

holky nevíte někdo složení? mám ty fialové vel. 4 a na obale jsem tuto informaci nenašla... jinak zatím testuji, máme první balík, dosud jsme používali pampers premium... zdají se ok, nesmrdí tak chemicky jak někdy pampersky, jen teda párkrát protekly (ale v období,kdy měla dcerka atb a tedy řídší stolici, uvidíme, zda tam byl problém...) jestli má někdo info o tom složení, budu ráda..

sarabi86
26. bře 2017

@kamcad několik obchodu je v polském těšíně nebo ve wodzislaw slaski..... to mi přijde ově tak nějblíž

sarabi86
26. bře 2017

@petrufa86 byla jsem na nákupu cca dva týdny zpět a žádný omezení nebylo, brala jsem 5 balíků na jeden nákup.... btw. jak poznají, že jsem češka, pokud nepromluvím nebo umím polsky.....?? to omezení bylo v letáky pro všechny, ale nikdo neprudil....

malecek
27. bře 2017

Při poslední akci na dada premium bylo opravdu omezení 2 balení na paragon, byla jsem taky u pokladny překvapená, ale pak jsem se znovu dívala do letáku a bylo to i tam, takže omezení nejen pro Čechy.

malecek
27. bře 2017

Maminky z Ostravska komu se nechce do Polska tak www.babycream.cz má pro Ostravu a okolí rozvoz zdarma a v odpoledních hodinách se dá platit kartou.

malecek
27. bře 2017

Ově nejblíže je Biedrunka v Olze u bazénu a Krzyzanovice. ve Wlodislavi je Biedrunka strašná ☹ nic tam skoro nikdy nemají a mají tam strašný bordel ☹

petrufa86
27. bře 2017

@sarabi86 toto je prý asi 14 dnů stará záležitost kdy na ně byla akce a čeští překupníci je prý za dvě hodiny zkoupili. Nevím asi podle řeči. Jak jsem koupila tak prodávám dal

babuna
27. bře 2017

@petrufa86 - @kamcad víte ono to ty akce chce hlídat jsou tam poměrně často 🙂 manžel tam jezdí a nakupuje nejen plenky, ale i mléko a kaše pro malou (kupujeme NAN - je to naše Beba akorát o dost levněji - i 100Kč na balení je rozdíl) ... v letáku je, a to i u nás, vždy u zboží uvedeno kolik je možno zakoupit balení (často to u nás bývá u kuřat, mléka, vajec a másla) a žádný rozdíl jestli je člověk čech nebo polák tam není .... chce to sledovat zde .... http://www.biedronka.pl/pl/festiwal-super-cen-n...

kamcad
27. bře 2017

@sarabi86 diky🙂

petrufa86
27. bře 2017

Já když jsme jely na tržnici tak jsem si vždy koupila třeba 15 balíků,kupovala mě je to i ségry švagrová nebo tchýně. Teď je objednávám přes net. Ale tam jde hlavně o ty překupníky který koupili třeba 100 balíků.

sarabi86
27. bře 2017

@petrufa86 To chapu, ja musela taky objet dva obchody, abych nakoupila pro sebe,sousedku a rodinu (prekupnik nejsem 😀, jen beru tak, at se mi kompenzuje i cesta ) A asi taky zalezi, jak kde, v Tesine to omezeni ani v jedne biedrunce neresili.

ruzenkamoje
28. bře 2017

@filija Jeďte na přechod Hrádek nad Nisou = Žitava a těsně mezi těmito dvěma bývalými přechody je malinký úsek polského území, po levé straně je Biedronka.

kamcad
28. bře 2017

@babuna dekuju.letaky sleduju.koupila bych urcite taky jiny veci.ale ty plenky chce i kamaradka...takze si budu pripadat jako prekupnice😉.mame to do Polska daleko.nevite jestli tam maji i Nutrilon?ten sem tam videla jen na letaku tesca.ale litat od obchodu k obchodu nebudu😉

filija
28. bře 2017

@ruzenkamoje děkuji!

babuna
29. bře 2017

@kamcad měli by mít, ale může se to jmenovat jinak ... bude to mít třeba podobnou krabici ... určitě nebudete překupník do polska se tak jezdí 🙂 jezdíme tak pro lecos od zeleniny po maso 🙂 jeto třeba takové hloupé, ale já tam jezdím nakupovat obyč bavlněné spoďáry 🙂 minule vyšly na 8kč/ks 😀, do Ratiboře jezdíme do Auchanu - je to obrovský market - tam nakupuji i různé druhy vloček k snídani, sušené ovoce, čaje - vše si člověk může navážit a nabalit sám a třeba mají nejen ovesné, ale jiné druhy obilných vloček - loni to bylo 12-15Kč/kg oříšky a různé jiné dobroty 🙂 atd ...

veronickasmoulinka
29. bře 2017

kamcad
Nutrilon tam mají pod názvem Bebilon a bývá výhodné balení 1200g které stoji jak naše 800g takže se to vyplatí. A nevidím v tom žádný rozdíl.

Strana
z3