icon

První náušnice, do kdy je měly vaše dcerky?

tete20
22. únor 2018

Do kdy.měly vaše dcerky první náušnice? Ty klasicke miminkovské se zapináním vepředu. Potom jste daly už stříbro? A jak probíhá pojistka náušnic kterou dělají ve zlatnictví?

budilinka
22. únor 2018

Dcerka (3,5 roku) ty "miminkovské" z bílého zlata ode mě stále ještě i teď nosí. Jsou drobné, takže se nebojím jí je dát do školky. Pořídila jsem jí i větší dívčí stříbrné se stejným zapínáním vepředu, ale jsou velké a do školky jí je nedávám, bojím se, že jí za ně něco zachytí včetně trička při sundávání. Pojistku jsem u zlatých neřešila, i když mi ji ve zlatnictví nabízeli. Ještě jsem dcerce koupila stříbrné rhodiované pecky a stříbrná malá srdíčka, takže má co střídat. Tyhle dvoje jsou drobné a do školky jí je dávám.

renatalen
22. únor 2018

Dcera mela do sesti let. Pak mela stribrne, pred rokem dostala zlate krouzky. Pojistku u nausnic jsme neresili.

babanci
22. únor 2018

Do šesti let, asi tak. Ty první náušničky jsme nechali u zlatníka zacvaknout. Udělali během pár vteřin. Sundat jsme je ale pak dokázali v pohodě a vyměnili za kroužky.

cartney
22. únor 2018

nastřelovali jsme asi ve 4 měsících po dvou měsících jsme dali miminkovské z bílého zlata