Videochůvička, jakou pořídit?
Holky prosím můžete mi poradit jakou video chůvičku pořídit?Jsem bezradná☹Potřebuji velký rozsah bydlíme v baráčku,mluvení na miminko,ukolébavky,a hlavně aby byly jak na baterky tak dobíjení...abych mohla dát kamerku i ven do kočárku.
Mám vybrané SIEMENS GIGASET PV830VIDEO PREMIUM,NUK CHŮVIČKA VIDEO ECO CONTROL,MOTOROLA MBP 28,MOTOROLA MBP 421
Tak pokud někdo nějakou máte budu ráda za radu nebo recenzi🙂
holky prosim vas,jak daleko musi byt kamera od ditete na te motorole?muzu ji dat i dal?treba 2 metry a obraz bude v pohode?mam blby pocit z toho zareni a toho vseho☹(
@mirusenka3 prosim te, prd zareni, klidne bliz, nebo i 2 metry a vezme Ti to obraz, to si vyzkousej jak budes potrebovat. Je to uzavreny okruh, neni to wifi aspon ne nase, nemas se vubec ceho bat.
@gepe je dobra i jina motorola?ja to potrebuju jen v byte a obcasne na cesty..ta mbp36 mi prijde hodne draha☹( co ta mbp 421 ?
@mirusenka3 vseobecne bych motorole verila, resp za xx let nejen s videochuvou verim. 🙂 pokud by vam stacila 421, dosah signalu a fce, tak ji zkuste 🙂
Ahojky chci se zeptat jak dopadla chůvička. Teď budeme taky kupovat a ocenila bych radu 🙂
Zkusím obnovit diskuzi. Sháním videochůvičku s baterií i v dětské jednotce. Zatím marně hledám na ehopech. Jsou buď vyprodané nebo se napají pouze ze sítě. Prosím, dejte mi tipy.
@nupta nemám sice přímo s baterií v dětské jednotce (nesehnala jsem takovou),ale truelife chůvičky se dají připojit na powerbanku, pokud si dokoupíš za pár korun kabel (mini nebo micro usb) 🙂 Bere to málo baterky, tak není potřeba ani drahá powerbanka 🙂 já mám truelife nanny watch 🙂 ale moc to jako hodinky nevyužívám
Díky, máš pravdu! Teď jsem na to koukala. A jak jsi spokojená. Koukala jsem i po levnějších variantách a moc mě nenadchnuli recenze. Jak ji máš dlouho?
@nupta mám ji tak 4 měsíce 🙂 máme hodně velký dům, takže z podkroví na opačné straně to nedosáhne na zahradu 😕 Spokojená jsem, vidím malého pěkně, když něco hned je vidět (je vidět i jak dýchá) i slyšet. Když je teda na té powerbance, tak musí být obraz zaplý celou dobu a ne jen když je hluk (jinak to má tak malou spotřebu že se vypne napájení z powerbanky). Ty hodinky jsou dle mého zbytečné, ale asi je to tím, že chůvičku používám převážně večer, kdy jsem na jednom místě, protože přes den sám nespí 😀 A taky teda pokud se vypne rodičovská jednotka, tak svítí modré světlo, je to teda potřeba odpojit, jinak je to nepříjemné... to mě docela mrzí, ráda bych to měla zapojené pořád a radši jen zmáčkla tlačítko 😀

@kristyyn Ahoj my jsme nadmíru spokojení. Nemám jedinou připomínku.