Výsledky z časopisu dTest dětských plen 2015
Neznáte někdo výsledky z časopisu DTest když testovali dětské pleny?
Moc by mě zajímaly výsledky…
@jankadudova prosim muzu taky poprosit o výsledky, dekuji.
@jankadudova prosím, mohla byste mi poslat rovněž výsledky? Děkuji A.S.
Moc nechapu, o jake vysledky vsichni zadate, kdyz hned prvni komentar je odkaz na ten test v PDF..? 😲
@jankadudova souhlas, ze pro inspiraci dobry, preci jen lide jsou zvidavi a lhala bych, kdybych tvrdila, ze my se neinspirovali 🙂 s vysledkem testu plinek i souhlasim, to jsem taky nepoprela, alespon z techpar druhu co jsme testli a jsou i v testu. Bohuzel nejsou vsechny a to je to, co mi trochu vadi. Takel jsem se i setkala prave na mk v jine diskusi ohl jinych testu dTestu s tim, ze pro nejednu jsou vysledky mantrou a kdyz to a to vyhralo, je to neoddiskutovalne pravda, ze je to to nej na trhu 😅
Ostatne nejedna mama uz vi, ze to co vyhralo napr prvni pricky v dTestu v oblasti veci pro deti, tak u nich doma byl propadak 😉 a take ze ne vse co je porovnavane, nelze nejednou porovnavat stejnou metodikou, jelikoz se nejedna o temer shodne produkty i kdyz jine znacky, viz hrusky a svestky.
@michaeeeela dobre Ty! 😀 ja to chapu, Ty umis cist 😉
@michaeeeela omlouvám se, nevšimla jsem si, že jsem už na druhé straně diskuse. Zkoukla jsem vysledky z odkazu a jsem vlastne rada, ze pouzivam pliny, ktere se testu vubec neucastnily 🙂
@jankadudova taky prosím 😉
A co plenky Panda, máte s ní zkušenosti?
@jarai my ano, koupila tchyne k nim domu, pro prip. potreby pri hlidani. Meli i od nas, ale davala Pandy. Vysledek? Vzdy procurano a prokakano, ze uz i svagr (zije s rodici) jednou i prede mnou (ja mluvila jak do dubu at je nedava) dost razantne rekl at ji je uz fakt nedava, ze jsou uplne na hovno. A to on nema deti 🙂
Vždycky záleží na hodnoticích kritériích, takže v jiném testu může být pořadí plen úplně jiné. Tzn. nekoukat jen na výherce, ale i na parametry.
Dobrý den mohla by jsem taky poprsit o výsledky??? děkuji
@jankadudova Muzu taky poprosit o zaslani.. Diky🙂
prosím také o výsledky.. 🙂děkujuu
mne take prosim 🙂
Taky bych moc prosila o zaslání IP o výsledků testu. Děkuji moc.
Mohu taky moc poprosit o výsledky? diky!
Taky prosím!
Pisu to uz opravdu naposledy, ale hned druhy komentar mate ten vysledek v PDF!!!😉
Dobrý den, je možné mi taktéž prosím zaslat informace o výsledku testování? Vidím, že je to poměrně starý příspěvek a jsem tu nová a nevím zda se zobrazuje nová zpráva ve vlákně 🙂 🙂
Aha, tak dřív píšu než čtu a koukám... Pardon 🙂

Holky, které jste pozadaly, snad jsem to poslala vsem 🙂