Brigáda pro domluvu schůzek ve firmě O2
Dobrý den,
chci nabídnout brigádu.
Pracuji s mou paní u společnosti O2 jako obchodní zástupce pro střední firmy a lidi na IČO, máme na starosti nabídku našich služeb pro tyhle klienty.
Hledáme někoho kdo si chce vydělat buď jako brigádu, nebo já zaměstnaní jako člověk kdo nám bude navolávat schůzky z naší databáze, jedná se pouze o domluvení schůzky ne žádné prodávaní produktů!
Pokud by měl někdo zájem, rádi se domluvíme a peníze nemáme problém se domluvit individuálně, třeba i hotově, nebo po týdnu..
Přejeme pěkný den Štefan a Natálie
Nebo já zaměstnaní jako člověk? To je jako co? Alespoň si to po sobě přečti. Pracujte pro O2 dál, obávám se, že O2 bylo drahé už před zdražením. Teď bude nestydatě drahé.
@anonym_6228cd ale nabídka/poptávka zněla na pozici telefonisty, nikoliv hodnocení tarifů operátora
@anonym_6228cd ale nabídka/poptávka zněla na pozici telefonisty, nikoliv hodnocení tarifů operátora
@zvalentova upřímně, nějak nevěřím že toto psal certifikovaný OZ.

Nebo já zaměstnaní jako člověk? To je jako co? Alespoň si to po sobě přečti. Pracujte pro O2 dál, obávám se, že O2 bylo drahé už před zdražením. Teď bude nestydatě drahé.