Práce z domu. Jakou práci děláte?
Dobre rano, devcata,
pojdte me, prosim, inspirovat...jakou praci delate z domova? Samozrejme, kazda mame jinou kvalifikaci, moznosti...ale tak pro inspiraci...dost me toto tema zajima a ve svem okoli zadnou pracujici maminku nemam (pracujici z domova).
Pekny den vsem,
Petra
@cekypetra ahoj, já obchoduji na Forexu (investor). Dá se tím vydělat moc hezké penízky, takže se po mateřské nebudu vracet do práce a chci zůstat doma s ní a věnovat se ji 🙂 Tím že jedu sama na sebe, tak i pracovní dobu si sama řídím takže za mě super 🙂
překladatelka, dělala jsem už před dítětem
@lidija1234 Forex je fajn, ale není to pro každého a je nutný určitý kapitál na začátek, ale pravdou je že kdo se to zavčasu naučí a je si jistý sám sebou tak proč ne, ale důležité je říci že to není práce jako taková, tedy nezapočítává se to do důchodu, sociální a zdravotní si taky člověk musí pořešit sám...
@gramar to naprosto souhlasím já to mám brala tak, že pracuji taky z domova né jako zaměstnanec ale jako " podnikatel - investor" a ano jako každé podnikání musí mít základní kapitál ale stačí i 100dolarů 🙂 jinak ano pak je to už o tom se to naučit 🙂
@lidija1234 Můžu se zeptat na čem obchoduješ?
@gramar obchoduji měnové páry 🙂
@lidija1234 Jo to chápu, ale na jaké platformě, či přes brokera...?

@cekypetra Jasně.