Sestra na ARO - Praha. Jak se pohybují platy?

marketakory
18. únor 2020

Ahoj holky. Pracuji jako sestricka na ARO a nyni nas z rodinnych duvodu ceka stehovani do Prahy. Chtela bych se zeptat, jestli nevite, jak se pohybuji platy sester v prazskych nemocnicich? Moc Vam dekuji.

viridie
18. únor 2020

@marketakory Ahoj 🙂 Jsem také z oboru, momentálně jsem po RD na 0,25 úvazku a jako nestěžuju si.🙂 Moje kolegyně na plno mají pak cca 35-40tis čistého.

marketakory
autor
19. únor 2020

@viridie To je super, moc dekuji!
Ja se rozhoduji konkretne mezi Thomayerovou, Ustredni vojenskou s Vseobecnou fakultni nemocnici 🤷‍♀️🙂

zmrzlinka
19. únor 2020

@viridie a můžu se zeptat kolik hodin prescasu je v tom plate nebo je to bez prescasu ? Děkuji.

podestatka
19. únor 2020

Pracuji tedy ve FN v Plzni, ale také si nemuzem stěžovat....Chodim na poloviční úvazek, tak dvě služby navíc a myslím, že je to víc než dobre. Holky na celý kolem 40000

alcar
19. únor 2020

Pokud jedou nemocnice podle platovych tabulek, tak by pro vsechny mely platit tyhle podminky. Samozrejme pricist priplatky a osobni (kazde odd. jinak...nekde jsou dost stedri a nekde vam daji sotva 500kč 😏) a odecist dane.

ireniq
21. únor 2020

Nejvyšší platy jsou rozhodně v zařízeních přímo řízených ministerstvem zdravotnictví (velké fakultní nemocnice, některé ústavy), oproti obecním nebo soukromým zařízením, a s příplatky za směny, riziko, osobní, náročnost práce a nevím co ještě to hodí fakt docela vysoké částky (zaslouženě 😉 ) i zaměstnavatelé se fakt snaží sestrám co nejvíc přilepšit (z vlastní zkušenosti)

tutankhamun
21. únor 2020

@marketakory jak píší ostatni dle tabulek a přičíst priplatek za smennost, rizika, osobko. v UVN je to skvele a jsme momentalne 2,5 sestry minus. A take je zde po roce/dvou (ted přesně nevím) narok na FKSP vloni byl 9000 na rok.