Jaký kompostér?
Holky, chystáme se pořídit kompostér na zahradu. Objem kolem 700 l plus minus. Nechci za něj dát 5000,-.
Máte doma jaký, aby nebyl z levného nekvalitního slabého plastu a aby možno vydržel. Poradíte prosím. Děkuji. 🙂🍀
@zirawka ahoj, my mame tento je fakt z pevneho plastu, nerozbitny. Kdyby nahodou prodavaji i nahradni dily. Jo a koupila jsem jo, kdyz na nej byla 20% akce.
https://www.zemito.cz/premium-kompostery/kompos...
@zirawka Koupili jsme tři roky zpátky černý plastový, velký, takový ten klasický typ. Za 2 tis. A letos s velkou parádou poletí... S tím, že muž má nový zahradní projekt a vyrobí mi dva kompostéry z palet a tu černou obludu nekvalitní už nechci ani videt 😀
@kris_kubko My jsme měli také z palet, měli jsme to i natřené. Po těch letech se to začíná rozpadat, jak je to dřevo a také chceme mít uzavřený kompost, aby to trochu lépe vypadalo 🙂
Koukala jsem na recenze, po zvážení objednáme určitě nějaký jrk premium. Měl by být nejkvalitnější a vyplatí se připlatit.

My máme z Lidlu. Zatím třetí rok a dobrý. Jen se urvaly panty držící horní víko, ale to se manžel spravil. Myslím, že to bylo 900 L / 2 tisíce