icon

Je lepší vybrat tyčový vysavač s nebo bez mopu?

lobella
6. srp 2025

Ahoj vsem. Mam vybrany tycovy vysavac s mopem. Prodava se zvlast nebo v combu, kde je jeste klasicky tycovy vysavac. A ted nevim, jestli vzit combo nebo ne. Mame byt 3+1, 3 male deti z toho 2 dlouhovlase princezny, takze vlasy vsude. Odesel nam obyc tycak, tak hledam nahradu a narazila na ten s mopem, super na vytirani. Ale na druhou stranu nemam to kam dam, bude to vystrcene v rohu obyvaku u jidelniho stolu, protoze proste neni skrin, kam by to dalo schovat. Staci jen ten s mopem? Mam doma jeste stary vysavac do ruky, kterym vysavat matrace, gauc, atd, ale na druhou stranu tycak kolikrat vytahnem 5x za den

rayasisu
6. srp 2025

Mám tyčový dyson, který má i ten vytiraci nástavec. Je to bezva věc a jsem ráda, že ho mám. Ale- musím vždy předtím vysát, vytiraci vysavač trochu nepořádku vezme, ale určitě ne bez předchozího vysávání. U dysonu se mi líbí, že rotační kartáč si bere jen čistou vodu a špinavou shromažďuje v jiné nádobce. Moje mamka má jiný vysavač, který umožňuje rovnou vysávání a vytírání (stal kolem 7tisic) a říkala že i s ním musí dřív vysat a pak vytřít, souběžně to není ok.