Je lepší vybrat tyčový vysavač s nebo bez mopu?
6. srp 2025
Ahoj vsem. Mam vybrany tycovy vysavac s mopem. Prodava se zvlast nebo v combu, kde je jeste klasicky tycovy vysavac. A ted nevim, jestli vzit combo nebo ne. Mame byt 3+1, 3 male deti z toho 2 dlouhovlase princezny, takze vlasy vsude. Odesel nam obyc tycak, tak hledam nahradu a narazila na ten s mopem, super na vytirani. Ale na druhou stranu nemam to kam dam, bude to vystrcene v rohu obyvaku u jidelniho stolu, protoze proste neni skrin, kam by to dalo schovat. Staci jen ten s mopem? Mam doma jeste stary vysavac do ruky, kterym vysavat matrace, gauc, atd, ale na druhou stranu tycak kolikrat vytahnem 5x za den

Mám tyčový dyson, který má i ten vytiraci nástavec. Je to bezva věc a jsem ráda, že ho mám. Ale- musím vždy předtím vysát, vytiraci vysavač trochu nepořádku vezme, ale určitě ne bez předchozího vysávání. U dysonu se mi líbí, že rotační kartáč si bere jen čistou vodu a špinavou shromažďuje v jiné nádobce. Moje mamka má jiný vysavač, který umožňuje rovnou vysávání a vytírání (stal kolem 7tisic) a říkala že i s ním musí dřív vysat a pak vytřít, souběžně to není ok.