icon

Kde sehnat kvalitní postel za rozumnou cenu?

87pavlina
18. čer 2025

Dobrý večer. Doporučíte mi, kde koupit kvalitní postel v klasickém rozměru za rozumnou cenu? Mám vyhlídnutou jednu,ale 12 tisíc se mi za ni nechce dávat. Děkuji.

prejeta_zaba
18. čer 2025

Zadej do googlu. Jakékoliv truhlářství nebo sériový nábytek typu Jysk, ikea, sconto atd. Za obyč postel z masivu jsem u truhláře dávala necelou trojku i s roštem. 🤷‍♀️

87pavlina
autor
18. čer 2025
@prejeta_zaba

Zadej do googlu. Jakékoliv truhlářství nebo sériový nábytek typu Jysk, ikea, sconto atd. Za obyč postel z masivu jsem u truhláře dávala necelou trojku i s roštem. 🤷‍♀️

@prejeta_zaba Když z těchto obchodů asi nechci,nemám v nich moc důvěru co se týká kvality.

tereza0111
18. čer 2025

mame od spime cz a jsem spoko (doporuculi jsme i vsude kolem a zatim vsichni bez stiznosti 🙂 )

eliss232
19. čer 2025
@87pavlina

@prejeta_zaba Když z těchto obchodů asi nechci,nemám v nich moc důvěru co se týká kvality.

@87pavlina Jakože IKEA je podle tebe nekvalitní? 😀 Tak zkus Kondelu 😀

mikejla93
19. čer 2025

Máme ikea Hemnes, s výsuvným druhým lůžkem a šuplíky dole.. je opravdu bytelná, těžká, dobře zpracovaná. Ono záleží hodně na cenové kategorii, kam člověk zrovna v té ikei koukne, umí levnější cetky i kvalitní pevný nábytek..

osaka_9
19. čer 2025
@87pavlina

@87pavlina Tak potom udělat na míru podle sebe. U postele to asi nebude tak velký rozdíl v ceně oproti té koupené v lepším obchodě.

87pavlina
autor
19. čer 2025
@eliss232

@87pavlina Jakože IKEA je podle tebe nekvalitní? 😀 Tak zkus Kondelu 😀

@eliss232 nemám odtud nábytek,tak nevím. Spíš jestli tady někdo má postele z těchto obchodů a je s nimi spokojený? Myslím,že třeba i ve Scontu se nechá sehnat.

87pavlina
autor
20. čer 2025
@tereza0111

mame od spime cz a jsem spoko (doporuculi jsme i vsude kolem a zatim vsichni bez stiznosti 🙂 )

@tereza0111 Děkuji za tip,nakonec jsem postel objednala také v tomto obchodě,zrovna mají pěkné slevy.

tereza0111
20. čer 2025
@87pavlina

@tereza0111 Děkuji za tip,nakonec jsem postel objednala také v tomto obchodě,zrovna mají pěkné slevy.

@87pavlina tak snad budete take spokojeni 🙂