Kde sehnat kvalitní postel za rozumnou cenu?
Dobrý večer. Doporučíte mi, kde koupit kvalitní postel v klasickém rozměru za rozumnou cenu? Mám vyhlídnutou jednu,ale 12 tisíc se mi za ni nechce dávat. Děkuji.
Zadej do googlu. Jakékoliv truhlářství nebo sériový nábytek typu Jysk, ikea, sconto atd. Za obyč postel z masivu jsem u truhláře dávala necelou trojku i s roštem. 🤷♀️
@prejeta_zaba Když z těchto obchodů asi nechci,nemám v nich moc důvěru co se týká kvality.
mame od spime cz a jsem spoko (doporuculi jsme i vsude kolem a zatim vsichni bez stiznosti 🙂 )
@prejeta_zaba Když z těchto obchodů asi nechci,nemám v nich moc důvěru co se týká kvality.
@87pavlina Jakože IKEA je podle tebe nekvalitní? 😀 Tak zkus Kondelu 😀
Máme ikea Hemnes, s výsuvným druhým lůžkem a šuplíky dole.. je opravdu bytelná, těžká, dobře zpracovaná. Ono záleží hodně na cenové kategorii, kam člověk zrovna v té ikei koukne, umí levnější cetky i kvalitní pevný nábytek..
@87pavlina Tak potom udělat na míru podle sebe. U postele to asi nebude tak velký rozdíl v ceně oproti té koupené v lepším obchodě.
mame od spime cz a jsem spoko (doporuculi jsme i vsude kolem a zatim vsichni bez stiznosti 🙂 )
@tereza0111 Děkuji za tip,nakonec jsem postel objednala také v tomto obchodě,zrovna mají pěkné slevy.
@tereza0111 Děkuji za tip,nakonec jsem postel objednala také v tomto obchodě,zrovna mají pěkné slevy.
@87pavlina tak snad budete take spokojeni 🙂

Zadej do googlu. Jakékoliv truhlářství nebo sériový nábytek typu Jysk, ikea, sconto atd. Za obyč postel z masivu jsem u truhláře dávala necelou trojku i s roštem. 🤷♀️