icon

Kuchyně IKEA s dekorem dřeva. Podělte se o zkušenosti a foto.

hanka_12345
13. led 2025

Ahoj,
Prosím chci se zeptat jestli má někdo kuchyni z ikey v jakékoliv kombinaci ale s dekorem dřeva?
Buď jasan, nebo dub - a mohl by se prosím podělit o foto? (Klidně do soukromé zprávy).
Na modre strese jsem se uz ptala a nikdo zadnou reakci nepridal.
Byla jsem i v obchode ale tam je to zase tak nasvícené že bych ráda i jiný pohled.
Děkuji a přidávám screen tech dekorů

Kuchyně IKEA s dekorem dřeva. Podělte se o zkušenosti a foto.Kuchyně IKEA s dekorem dřeva. Podělte se o zkušenosti a foto.
dandaa
14. led 2025

Jasan je hodně světlý a dub má výraznější barvu . Za sebe bych vybrala rozhodně dub . Vyfotím ti ho v pondělí kdy jedu na byt kde se nedávno dělala kuchyně dub/bílá. A dnes odpoledne vyfotím jasan,který mám v technické místnosti.

hanka_12345
autor
14. led 2025

moc dekuju. Muj "sen" byl dub hamilton, libi se mi ten odstin i ta textura ale to ikea bohuzel nema . Tohle jde hodne do zlute,oktove,oranzove atd mam pocit ale na dennim svetle to muze byt jine. Hamiltona jsem chtela na pracovni desce ale to spolu asi nebu pasovat

teate
14. led 2025

My máme od října Voxtorp. Dekor dřeva + dekor bílá lesklá. Je boží, jak má zabudované úchytky, takže čistá a jednotná linie. Foto mohu poslat do zprávy.

hanka_12345
autor
14. led 2025

@teate to by bylo prima, díky
my tam byli pred 14 dny a koukali prave bila ale mat+dub-meli vystavene celou linku a meli to prave to co vy... jestli teda myslis takovy ten žlábeček misto uchytek. To sme se tak nejak rozhodli ze bysme brali akorat jak se ti jevi otvirani spodnich skrinek? me to prislo takovy ostrejsi a nevim jestli me to nebude do budoucna stvat ze musim vic zabrat. trosku me z toho bolely prsty v prodejne 😀

aa jeste prosim u tech spodnich dvirek v tom zlabecku nedrzi se tam drobky? manzel se nad tim pozastavoval jestli tam neulpyva bodel

hanka_12345
autor
14. led 2025

Me.se.teda.strasne libi i takove.to kapucino co tam maji. Viz foto ale tohle primp uz bude stara kolekce a to co tam je ted je jakysi tmavy

lobella
14. led 2025

@hanka_12345 my chteli taky dub, ale byl hodne zluty, oranzovy, nakonec mame voxtorp lesk bila+mat seda a k tomu dub desku a panely

hanka_12345
autor
14. led 2025

@lobella my by jsme chteli horni rada skrinek bila, pod tim druha rada ten dub (asi) a spodni bile. Jako nebylo to spatny ale firt to clovek nevidi na dennim svetle.
To si prave myslim ze do techto barev to jde

antoinet
14. led 2025

Já mám ten jasan, je světlý, neutrální, mám zelenou kuchyň. Třeba k bílé bych dala ten dub, je krásně sytý.

teate
14. led 2025

@hanka_12345 Drobky, já nevím. Klasický úchytky zas musíš furt úmyvat. Tohle jen dáš na ukazováček vlhčeňák nebo suchý hadr a přejedeš a je to. Spodní řadu máme to samý. Je to bezva a obávám se, že už nikdy nebudu chtít nic jiného, až to budeme někdy měnit. 😆 Foto jsem poslala do zprávy.

hanka_12345
autor
14. led 2025

@teate děkuju, je to fakt moc krásný. My to budeme řešit asi na jaře ale už nad tím přemýšlím