icon

Máte zkušenost s Dyson vysavačem na tvrdé povrchy?

27. zář 2024

Ahoj,premyslim nad koupi tohoto vysavace. Mam jen tvrde povrchy + par koberecku. Mate zkusenost - pripadne je velky rozdil vezi 8 a 15? Oplati se koupit vytiraci? Diky za postehy.

jittuli
27. zář 2024

Mám 8 koupenou teď před asi měsícem a jsem nadšená. Neumím si moc představit co víc by mohla umět ta 15 aby to stalo za dalších 10tisic.. představuju si to jak iPhone - když jsem po x letech androidu měla první iPhone tak to byl mega rozdíl, ty dalsi novější modely iPhone už takový rozdíl nejsou 😁

teate
27. zář 2024

@jittuli To si neumíte představit co víc umí, protože tu lepší verzi nemáte.

Doporučuji zajít do jejich kamenného store, kde je mají všechny k vyzkoušení. A uvidíte ten rozdíl. Já měla z netu vybranou jasně verzi 8 - proč to dražší. A ejhle, odešla jsem s verzí 11. Je nejlehčí. Nemusí se držet tlačítko apod. Vytírací je jen ta verze Submarine za asi 23 tisíc, to jsme si tam taky zkoušeli. Za nás to nepotřebujeme, ale může to být pro jiné lidi prima. Všechny jsou vlastně fajn, ale třeba ta verze 12, 15 a dál jsou pro mě fakt obrovsky těžké. Já jsem navíc mrňavá a když vysávám celý dům, je ta váha pro mě rozhodující. To je postřeh za mě. Ta naše 11 je sice nejlehčí, ale zase má adekvátně tomu nejmenší nádobku na binec. Každý má fakt něco a je dobré si to omakat, vyzkoušet a nechat popsat. 🙂)

autor
28. zář 2024

@teate
@teate a ta 8 ma vetsi nadrzku? A 15 teda tezsi nez 11 jo?

autor
28. zář 2024

@jittuli diky-ja si prave vaham. Je fakt ze iphone mi taky bohate staci moje 12 a do dalsixh se nehrnu..a ten rozdil v cene je fakt velky. A jsi tedy spokojena?

jittuli
28. zář 2024

Spokojená moc. Měla jsem dříve jeden z lepších electrolux a to se nedá srovnat. Dyson je fakt pecka - kvalita běžného vysavače v provedení tyčového.

pulse
28. zář 2024

Ahoj, já mám asi 3 měsíce tu nejvyšší vytiraci řadu Submarine a nelituji jediné koruny. Máme velký barák, chytla jsem nějakou akci na Alze a vyšel mě na 18.tisic, proto jsem vzala ten vytiraci. Jinak bych vzala o řadu nižší. Máme převážně tvrdé podlahy, buď vinyl nebo dlažba, pár menších kusovych koberců a když vidím jak se neustále plní nádobka bordelem, tak se mi ani nechce věřit. A to vysávám často, do té doby jsem si říkala jak mám uklizeno😀🙉
Malá asi jediná nevýhoda je, že se musí držet tlačítko aby vysával a těžší. Po vysátí celého domu mě fakt bolí ruka.

autor
29. zář 2024

@pulse diky-prave porad vaham i nad vytiracim-rikam si,ze kdyz dobre vysaji,jestli pak neni rychlejsi vzit mop