Proč je voda v kondenzátoru sušičky AEG Lavatherm 8000?
13. lis 2023
Zdravim, prosim nemate zkusenost s timto: davam pokazde stejne mnozstvi pradla susit, vzdycky byla skoro plna nadrzka vody, ted jsem vylevala sotva polovinu a zbytek je zrejme dole vlevo jak je ten kondenzator, pradlo je ususene... ale, muze byt ta voda v tom kondenzatoru protoze jsem delsi dobu kaslala na cisteni toho kondenzatoru (co se cisti vysavacem, kartackem, jde to blbe, jsou to takove tenke plisky).. nebo co to muze byt za zavadu? diky
@petramana jak si dopadla? Mám skoro stejný problém. Sušička suší,ale voda někam mizí☹

@petramana ted jsme resili podobnou zavadu, teklo to pak chvili po dosuseni nejen tam (ze tam byla louze), ale byla louze i pod prackou dole. Mysleli jsme, ze mame neco ucpanyho, pritom cistime.. no nakonec se ukazalo, ze jsme meli dirku v te nadrzce na kondenzovanou vodu. Tak proto se uz nenaplnila, byla vzdy jen z pulky plna a zbytek proste vytekal… meli jsme dirku v rohu, tak doporucuji zkontrolovat nadrzku jestli nebude stejny problem. Po vymene zasobniku na vodu uz bez problemu