icon

Recenze kávovarů: Který je nejlepší pro jednu osobu?

cherie24
27. led 2025

Ženy, už delší dobu přemýšlím, že si udělám radost a pořídím si kávovar. Budu jediná, kdo ho bude používat. Nejvíc se mi líbil kávovar od Phillips, který umí i ledovou kávu, ale když je to jen pro mě, přijde mi to zbytečně moc peněz. Stačilo by mi, kdyby byl na zrnkovou kávu a uměl cappuccino, Latte, obyč mletou kávu pro hosty a našlehat mléko třeba na čokoládu. Ledová káva by mohla být příjemný bonus.
Budu ráda za jakékoliv recenze na kávovary, ať už ty negativní, tak pozitivní. 🙂

denski24
27. led 2025

Máme Espresso De'Longhi Eletta Explore a neměla bych, jsem moc spokojená.

felis
27. led 2025

Mam od Krupsu starší pákový typ, ale neměnila bych ho. Naslehat mléko umí. Kávu si melu v mlýnku zvlášť, což se teď v těhotenství hodí. V jedné dóze je káva kofeinová a v druhe bez kofeinu. Dcera si rada dela latte a v létě ujíždí na ledové kávě se zmrzlinou. Já si dělám cappuccino.

hennrietta
27. led 2025

Mám od Krups a jsem spokojená. Jako nevýhody vidím v tom, že není jak na zrnkovou, tak zároveň i mletou kávu. Občas mě upozorňuje na vyprázdnění nádoby, i když je prázdná a nádoba dole, kam odtéká voda není příliš velká a musím často vylévat.
Rodiče mají De'Longhi Magnifica S a je fakt super. Já osobně bych už šla od pohledu třeba do De'Longhi Magnifica Evo.

barmil

@cherie24 delonghi dynamica

4. únor 2025

Přeji krásný den, uvažuji o pořízení Espresso De'Longhi Dinamica ECAM , máte s ním někdo zkušenosti ?? Předem všem děkuji za případné recenze 🙂

4. únor 2025

@cherie24 máme Phillips Latte go a naprostá pecka, jiný bych už nechtěla.

4. únor 2025

@veroniquecz a jaký přesně ?

@veroniquecz Děkuji 😉

prejeta_zaba
4. únor 2025

Máme Delonghi eletta cappuccino a jsme spokojení už několikátý rok. Miluju ho nejvíc z celé domácnosti. 😆 Ledovou neumí...nebo já nevím, možná si pohrát s nastavením, určitě jde snížit teplota - ale zatím jsme to nehledali, kdyžtak si děláme kafe s ledem.

cherie24
autor
4. únor 2025

@veroniquecz na ten jsem koukala. Líbil se mi i ten nižší model. Ten dělá asi 5 druhů kávy, což by teoreticky taky stačilo. Můžu se zeptat jakým způsobem dělá tu ledovou kávu? Je to čistě kafe bez mléka nebo i s mlékem?

candat
4. únor 2025

@lima mám Dinamicu plus 3 roky a jsem spokojená.

@cherie24 Tyjo, to jsem ještě nezkoušela, zítra to zkusím a napíšu ti. 😁

4. únor 2025

@cherie24 jinak mléko se tam pění v té nádobce - třeba do lattečka.