Problémy s bříškem od 5. měsíce, proč se vrátily?

jaromira85
3. zář 2014

Dobrý den,obracím se na vás zase s prosbou. Malá má 5 měsíců a týden a už tak 14 dní bojujeme zase s prdíky, i v noci. o spánku nemůže být řeč a já jsem už chodící zombie. Nevíte, proč se nám najednou vrátily? Celou dobu byl klid, ani jako miminecko na to moc netrpěla a teď na jednou ano? Dávám od 4 měs sunar, nic jiného ji nechutnalo. Prosím poraďte, děkuji.

fressa
3. zář 2014

Nemůže tam být alergie na laktozu -na bílkovinu kravského mléka. U nás se to projevilo až právě s příkrmama taky kolem 4 měsíce

katyxq
3. zář 2014

a před tím 4. měsícem byla kojená, bez UM? Příkrmy dáváš, jaké? Každopádně jí nasaď probiotika a Hylak forte.

jaromira85
autor
3. zář 2014

@fressa no já jsem dala příkrm jen mrkvičku a tak nějak to začalo, tak jsem hned příkrmy zase vyřadila a nepomáhá nic. pořad převaruji kojeneckou vodu, dávám baby calm a sab, snazim se to střídat, aby si tělicko nezvyklo a právě jsem na internetu našla, ze alergie na laktozu se projevi krví v plinecce a to nemame. kaká až na některé dny normálně, žluto zeleně, někdy je to tužší, nekdy uz skoro bobeček.

jaromira85
autor
3. zář 2014

@katyxq byla kojená plně, pak jsem dávala pul na pul a příkmry jsem dávála jen mrkvičku, ale to nám vše zhoršilo, tak jsem to vyřadila, ale žadná zmena. probiotika jsem nasadila, ale ve vode (biopron) mně to nechce, tak to davam do sunaru.

jaromira85
autor
3. zář 2014

@katyxq Děkuji a myslíš, že by se to objevilo až ted? po dvou a pul mesicich na sunaru?

katyxq
3. zář 2014

jo, nebyl by to neobvyklý scénář ... ale spíš tipuju špatnou střevní mikroflóru (z toho UM, mrkve a "protiprdíkových" kapek - si přečti jejich složení, hnus), ještě koukni na https://www.modrykonik.cz/kojenecka-kolika

jarmila78
Odpověď byla odstraněná
Zobraz