Bolest pravého boku. Máte zkušenost?
Prosím Vás nemá náhodou někdo zkušenost s bolestí pravého boku? Lehce to postupuje na záda. Na internetu jsem našla jen bolest pravého podbřišku a to se mě netýká. K doktorovi samozřejmě jdu ale az v pondělní. Dekuji za případné rady. Pěkný den 🌸
A nemůžeš to mít od zad? Mě bolelo jakoby vpravo žebra a podžebří a nikde se nic nenašlo...takže verdikt, že pravděpodobně záda...dost jsem v tu dobu nosila syna na druhé straně a byla jsem zkroucená...
@terez94 zapomněla jsem dodat důležité info. Trvá to od čtvrtku od rána. Od té doby jsem se nezvedla z postele. Mám teploty 38-39,které se střídají se šílenou zimnici,mám dvě peřiny. Včera byl taky průjem a za ty dva dny jsem snedla akorat jogurt a i to mi dalo zabrat ale zato vypiju litry čaje denně,pořád mám pocit žízeň. Tak nevim jestli to nemůže byt slepák nebo třeba ledviny?
Jestli k tomu mas takove teploty jed na pohotovost... Radeji "zbytecne" nez pozde... Manzelka od bratrance dosla tak daleko, ze dosla za 5min 12 se slepakem

Já. Kde te to bolí? A kdy? Ja měla bolesti v podžebří. Na pravý straně jsou játra, žlučník. Takže jaterky, sono žlučníku i jater, dokonce i žaludku a slinivky. A ledvin. Nic, všechno dobrý. Závěr - pokud se nenajde fyz. příčina tak to je zřejmě ze stresu - žlučník reaguje stažením čehosi co už nevím jak se jmenuje a bolí to. Tak přeju at je všechno ok 🙂