Vidím jen starou a novou modřinu.
@anonym_2b5ee4 Já se bála aby to nebylo od žil
Klasicka modrina. Nic vic v tom nehledej
Nebyla si u nás? Takhle vypadám po setkání s naším štěnětem velice často 😂😂😂
@anonym_2b5ee4 Já se bála aby to nebylo od žil
@anonym_autor Máš nějaký důvod se obávat toho, aby to nebylo od žil? řešilas něco s nimi? nebo se srážlivostí krve třeba?
Protože ano, je to úplně normální modřina, nevypadá to jako nějaké popraskané žilky a tak... ale i ten pohled na dvě modřiny vedle sebe... Pokud se ti častěji dělají modřiny ve chvíli, kdy nevíš, že by ses uhodila, je asi na čase to lékaři zmínit (ne urgentně, ne běžet na pohotovost, ale probrat s obvoďákem, až budeš mít čas, ano).
@anonym_autor Máš nějaký důvod se obávat toho, aby to nebylo od žil? řešilas něco s nimi? nebo se srážlivostí krve třeba?
Protože ano, je to úplně normální modřina, nevypadá to jako nějaké popraskané žilky a tak... ale i ten pohled na dvě modřiny vedle sebe... Pokud se ti častěji dělají modřiny ve chvíli, kdy nevíš, že by ses uhodila, je asi na čase to lékaři zmínit (ne urgentně, ne běžet na pohotovost, ale probrat s obvoďákem, až budeš mít čas, ano).
@cilkat Já jsem poslední dobou úzkostlivá a u všeho mě napadají hned katastrofy. Před měsícem jsem byla na preventivce, i na krvi, a všechno mám v pořádku. Mě pak napadlo že po mě skákala dcera, a zvedala jsem těžký koš prádla, tak jestli jsem se o koš nohou neopřela, to mívám ve zvyku
@cilkat A od včera mě ta modřina bolí když se jí dotknu tak jsem se asi opravdu jen bouchla

Vidím jen starou a novou modřinu.