icon

Flek na noze. Co to může znamenat?

27. únor 2026

Na noze se mi udělal tenhle flek, nevíte co to může být?

Flek na noze. Co to může znamenat?
anonym_2b5ee4
27. únor 2026

Vidím jen starou a novou modřinu.

autor
27. únor 2026
@anonym_2b5ee4

Vidím jen starou a novou modřinu.

@anonym_2b5ee4 Já se bála aby to nebylo od žil

kakba
27. únor 2026

Klasicka modrina. Nic vic v tom nehledej

hana_mikes
28. únor 2026

Nebyla si u nás? Takhle vypadám po setkání s naším štěnětem velice často 😂😂😂

cilkat
1. bře 2026
@anonym_autor

@anonym_2b5ee4 Já se bála aby to nebylo od žil

@anonym_autor Máš nějaký důvod se obávat toho, aby to nebylo od žil? řešilas něco s nimi? nebo se srážlivostí krve třeba?
Protože ano, je to úplně normální modřina, nevypadá to jako nějaké popraskané žilky a tak... ale i ten pohled na dvě modřiny vedle sebe... Pokud se ti častěji dělají modřiny ve chvíli, kdy nevíš, že by ses uhodila, je asi na čase to lékaři zmínit (ne urgentně, ne běžet na pohotovost, ale probrat s obvoďákem, až budeš mít čas, ano).

autor
1. bře 2026
@cilkat

@anonym_autor Máš nějaký důvod se obávat toho, aby to nebylo od žil? řešilas něco s nimi? nebo se srážlivostí krve třeba?
Protože ano, je to úplně normální modřina, nevypadá to jako nějaké popraskané žilky a tak... ale i ten pohled na dvě modřiny vedle sebe... Pokud se ti častěji dělají modřiny ve chvíli, kdy nevíš, že by ses uhodila, je asi na čase to lékaři zmínit (ne urgentně, ne běžet na pohotovost, ale probrat s obvoďákem, až budeš mít čas, ano).

@cilkat Já jsem poslední dobou úzkostlivá a u všeho mě napadají hned katastrofy. Před měsícem jsem byla na preventivce, i na krvi, a všechno mám v pořádku. Mě pak napadlo že po mě skákala dcera, a zvedala jsem těžký koš prádla, tak jestli jsem se o koš nohou neopřela, to mívám ve zvyku

autor
1. bře 2026
@cilkat

@cilkat A od včera mě ta modřina bolí když se jí dotknu tak jsem se asi opravdu jen bouchla

cilkat
1. bře 2026
@anonym_autor

@cilkat A od včera mě ta modřina bolí když se jí dotknu tak jsem se asi opravdu jen bouchla

@anonym_autor To zní opravdu jako opření koše nebo dcera a standardní uraz. Zvlášť s těma dětma člověk často ani netuší, kde k tomu přišel. Drž se 😉 .