icon

Který zubař ve Zlíně přijímá nové pacienty?

dominikavod
14. únor 2025

Ahoj 🙂 Akutně sháním zubaře ve Zlíně, nebo v okolí, který přijímá nové pacienty. Nevíte o někom prosím? :O

kris_kubko
16. únor 2025

@dominikavod Na Oku nedávno někdo bral, zkusila bych to tam. 🙂

dominikavod
autor
17. únor 2025

@kris_kubko Děkuji za tip, hned tam jdu zkusit zavolat 🙂

dominikavod
autor
17. únor 2025

@kris_kubko Tak sestřička mi řekla, že děti berou, až od 15 let. Potřebuji pro sebe zubaře a pro syna 4 roky.. 🙏 škoda, že mi ho tam nevezmou ☹

petramana
17. únor 2025

zkuste Edent nebo Welldent

kris_kubko
17. únor 2025

@dominikavod Mne nabírala nová zubařka dva roky zpět a taky mi tehdy rekla, že děti nebere. No a pak řekla, že asi bude muset začít a vzala mi oba prcky. Třeba se nakonec slitují. Ale jinak je to na houby, i když teda pár let zpět to bylo ještě horší, teď se mi zdá, že zubařů trochu přibylo.

petramana
17. únor 2025

zamerte se na zubni kliniky, dentalni studia - tam vetsinou cas od casu berou...

dominikavod
autor
18. únor 2025

@kris_kubko no já byla na VZP a ptala jsem se jestli mi seženou zubaře co přijímá nové pacienty... Asi za dva dny mi přišla SMS, že nás přijme paní doktorka Cigánková... Zadala jsem si její jméno na Googlu a když jsem viděla ty recenze, tak mám opravdu strach tam jít.. 🤦🏼‍♀️🫣 Tak už nevím kde shánět.. Syn má 4 roky a ještě ani jednou nebyl u zubaře 😑🤦🏼‍♀️

dominikavod
autor
18. únor 2025

@petramana zkusím děkuji.. 🙂

dominikavod
autor
Autor odpověď smazal
petramana
18. únor 2025

no ta cigankova ma hrozne recenze... jinak pokud nenajdete ve zline, tak osobne velmi doporucuju Dentalni studio Befany ve Slavicine a jeste je Luhadent v Luhacovicich... jako zaplatim si, ale vim, ze to mam udelane tak jak to ma byt (davam si zuby dokupy po minule zubarce, ktera nevidela kazy, neslysela ze me neco boli, pry nema co...)

dominikavod
autor
18. únor 2025

@petramana Už nepřímají ani v jednom... Našla jsem Paní Mudr. Šimkovou (DentAurum), mají pořadník a asi to bude delší dobu trvat, ale přijímají. Každopádně ten ceník služeb mě dost děsí.. Vstupní konzultace stojí 2500,- a nehradí to pojišťovna.😲

petramana
18. únor 2025

@dominikavod no, mrkla jsem na ten cenik a je to teda hodne.. taky platim, ale treba ja platila za vstupni 500, deti myslim zdarma..a co jsem preletela ceny endo a reendo ktere mam aktualne za sebou, tak maji ceny vyssi.. jenomze, sehnat kvalitniho zubare - sama vite, ze skoro nerealne..

fifinka2020
18. únor 2025

@dominikavod a vy zubaře mate? Protože pokud jo, shanela bych primárně pro syna a rovnou nějakou friendly kliniku k dětem (=placenou). Zřejmě nějaký kaz mít bude a asi nechcete, aby si vypestoval trauma z zubaře, který ho bude nesetrne osetrovat🙈

dominikavod
autor
19. únor 2025

@fifinka2020 já také nemám zubaře.. kaz má syn určitě.. Má spodní předkus a myslím si, že má špatnou sklovinu.. Tak mi asi nezbyde nic jiného, než jít k někomu dražšímu..samozřejmě mi záleží má to, aby syn neměl trauma ze zubařů a aby měl kvalitní ošetření..

kampanelad
2. kvě 2025

Je to teda z ruky,ale ja nakonec jezdim k zubari do Brna Onedent. Tady ve Zlíně jsem utekla od Přikryla, protože za těch 10 sekund, kolik trvala jeho preventivka nemohl nic videt, deckam rekl, at si kyvajici zub vytrhnou sami, rentgen ani nevim, zda mel...a jeste obcas arogantni. V Onedent berou, zubar dela vse s mikroskopem a je to klinika, co ma smlouvy i s pojistovnama.

dominikavod
autor
2. kvě 2025

No tak co to je za zubaře ten Přikryl 😨 to nepochopím, že někdo takový může vůbec ordinovat.. 🙄 děkuji za typ, jsme teď zapsaní v pořadníku v UH, tak uvidím, jestli z toho něco bude a když ně zkusím to Brno..🙂