konik_testuje
23. zář 2019
1808 

Jak dopadly vaše zkušenosti s kapsičkami Sunárek Cool ovoce?

Skončilo testování ovocných kapsiček Sunárek Cool ovoce, kterého se chopilo 10 maminek a jejich ratolesti. Jak chutnala tato zdravá svačinka dětem i dospělým? Podívejte se na shrnutí všech kladů a záporů, které maminky na kapsičkách Sunárek objevily. A jaká příchuť vyhrála? 

kristynapetrlikova

Sunárek má na výběr z 5 chutných variant kapsiček. Svačinka Cool ovoce je balena po 120 g, takže dostane více ovoce a svačinku i pro větší děti. Kapsičky můžete pohodlně skladovat při pokojové teplotě. Maminky z Modrého koníka otestovaly všechny tyto příchutě:

1. Pomeranč, banán, hruška se sušenkou - NOVINKA
Originální kapsička, která kromě pestrého mixu ovoce obsahuje i 5,5 % sušenky. Díky přidané sušence má hustší konzistenc. Je bez přídavku cukrů, protože obsahuje jenom přirozeně se vyskytující cukry z ovoce a sušenka je bez cukru. Kapsička je vhodná pro děti od ukončeného 12. měsíce.

2. Jahoda, banán, jablko - NOVINKA
Mix 100% ovoce, bez přidaného cukru, konzervantů a škrobu. Má vynikající banánově-jahodovou chuť díky složení, ve kterém je 20 % jahody a až 52 % banánu. Kapsička je vhodná pro děti od ukončeného 12. měsíce.

3. Hruška, mango, banán
4. Malina, banán, jablko
5. Broskev, banán, jablko

 lstuchlova

Praktické balení kapsiček Sunárek Cool ovoce

+ Mezi nejzmiňovanější výhody kapsiček Sunárek Cool ovoce rozhodně patří praktické balení. Maminky chválily kapsičky jako skvělé vybavení na výlety. Díky šikovnému balení kapsiček se je nemusíte bát jen tak hodit do tašky.

Maminka noirdame píše: "Já teda už mám starší děti, takže dávám často čerstvé ovoce, ale třeba na malý výlet na kole je to podle mě super svačinka, protože nemusíte řešit, kde si dítě umyje ruce, a víte, že zažene mlsnou a malý hlad – vzhledem k obsahu 120 g, to není úplně mikro kapsička, ale uspokojí i starší dítě – naši žroutíci (5 let a 2,5 roku byli spokojeni 😊 ). Navíc se vám to nezmačká, neslepí, a děti nebudou (většinou) celé upatlané a ulepené 😊"

+ A praktické balení podruhé - kapsičky mají šroubovací uzávěr, díky kterému nemusíte svačinku sníst najednou, ale můžete ji zase uzavřít a dojíst si ji později.

"Výhodou kapsiček je praktické balení, má bezpečnostní uzávěr když jedete na výlet, v autě či třeba v kočárku nebo jen tak na lavičce v parku, tak stačí vzít kapsičku, která jde lehce otevřít a dítko si kapsičku vysosne klidně i bez asistence rodičů. Nebo když nechce jí celou zbaštit, stačí kapsičku uzavřít a sníst si ji později. Nic nevyteče, což je paráda," hodnotí megi89.

+ Většina maminek a dětí si pochvalovala velikost kapsiček, tedy 120g balení, které je pro děti akorát a zasytí. Větší jedlíci si klidně mohou dát balení dvě 🙂

+ V nespolední řadě si maminky všímaly složení kapsiček Sunárek Cool ovoce, které je ze 100% ovoce, není v nich přidaný cukr, konzervanty ani barviva.

"Kapsičky jsou vhodné pro děti od ukončeného 12. měsíce. Jsou bez přídavku cukru a bez konzervantů a zahuštovadel. Kapsička svou gramáží, která je 120 g uspokojí i větší jedlíky, protože je perfektně sytá, hlavně Cool kapsička se sušenkou a pozor i tato je bez cukru! Což je super, ne? 🙂"

Za zmínku také stojí konzistence, kterou některé maminky zhodnotily jako ideální - není příliš řídká ani hustá. Další maminky uvedly, že konzistence je spíše hustší a to pro ně byla výhoda. Dvě maminky zmínily design obalů, který zaujme. Tři maminky vyzvedly příchutě a jemnou chuť kapsiček.

kristynapetrlikova

Maminky našly jen 2 nevýhody

Kapsičky Sunárek Cool ovoce sklidily velký úspěch a dvě drobnosti, které se maminkám nelíbily. Jedna z maminek si postěžovala, že by brala větší balení kapsiček: "Snad jediným minusem je malé balení (120 g) kapsiček. Obzvlášť moje dcera (protože jí většinou jedna kapsička nestačí), by uvítala větší balení, třeba 200 g. Proto by firma Sunárek mohla dělat tyto kapsičky ve dvou variantách menších a větších balení."

Další maminka píše: "Musím říct, že nám kapsičky hodně tekly. A když na to dcera přišla, tak se jí to líbilo. Že když kapsičkou zatřepe, tak obsah všude stříká. To bych uvedla jako malinkou nevýhodu."

Cenu za nejchutnější kapsičku Sunárek získává...

...kapsička Sunárek Cool ovoce s příchutí pomeranč, banán, hruška se sušenkou! Hned 4 testerky uvedly tuto příchuť jako nejlepší. O druhé místo se dělí kapsička s přichutí malina, banán, jablko a kapsička s příchutí hruška, mango, banán. Každý má ale jinak mlsný jazýček, proto je vyzkoušejte sami a vyberte si vlastní nejoblíbenější příchuť.

Všechny recenze najdete v diskuzi Vaše zkušenosti s kapsičkami Sunárek Cool ovoce nebo pod #test_sunarekcoolovoce

Pokud jste neměly možnost otestovat kapsičky Sunárek Cool ovoce, máme pro vás alespoň shrnutí celého testování a všech kladů a záporů kapsiček 🙂
@10lulu04, @aalleennkkaa7, @aarriel, @adriankadani, @ajronka, @andrejkakubik, @anetg, @anette30, @asvobodova, @balalajkaaaaa, @baracadkova, @barca198, @barinkas, @barussska1, @baruz, @bertoldina, @beruska404, @beruskaevuska1, @broucek31, @buhvico, @caffelatte1, @cizule89, @coreprincess, @crashboombang, @daisymaminka, @daniopl, @dasa7x, @denny27, @denny94, @diginka1993, @dinoja, @eliskabrezinova, @enidka, @eresiel, @evajanouskova, @evit_a, @evushkaaa, @farka, @g_m, @gumysek, @hance89, @hanka1985, @hanulka1989, @hanulkaha, @hanyas, @happyprcek, @hhranolka, @hsopka, @ilona87, @innocence, @iriska146, @iva_da, @jane085, @janinka0809, @janule_ul, @jipe, @jirinakuk, @jituska36, @jonasska, @jozuzik1, @jsemloupacek, @kamik1983, @kamilanikola, @karakalka, @katerina_999, @katies94, @katuaza, @kazzyy, @kh, @klaara3, @konik_testuje, @kraftinka, @kristynah95, @kristynapetrlikova, @krtcice, @ladeka, @lcn162, @lenculina, @lenkaaaj, @lenkah29, @lenulavymlatilova, @lstuchlova, @lucie94, @lucik_1990, @lucina261, @lulinenka16, @m.artina, @m.e.l, @maartinka29, @macicek7777, @majka20201, @maqelka2, @marcela8, @markyvins, @maruska116, @marussenka, @maruuhr, @mauta87, @maxpex, @meffy, @megi89, @michaelarihova, @milis666, @miralobe, @mirecka.jaroscakova, @mishutka17, @miskamysicka, @mladamamazbudejc, @mollyweasley, @momoftilda, @moncici89, @monique9754, @monnn, @mynamea, @myssmetanova, @mzacikova, @natalunka, @nazka, @nigrinka, @nobodylady, @noirdame, @okinkaa, @oops_lokin, @oplik, @osicenka, @osmacipce, @palja, @papunkova, @pavla555, @pavlarihova, @pavlinar, @pavlk, @petaov, @petat95, @petrasourkova, @pettykul, @podaji, @ppeettrraav, @preiba, @purelove, @radkon, @rkozakova, @rmarci, @rychle, @sabinovotna, @sarqueny, @shak29, @sirka1, @smajlinka22, @svetluska09, @tadecek, @tanakin, @ukeke, @ve_run_ka, @verca5505, @veruuuuberuuuu7, @viki999, @viky17, @vlahy, @vonrataj, @vorisekk, @weronicaaaa, @zanda90, @zanri, @zuzina_m, @zuzk_a

23. zář 2019

Nechci rejpat proboha, ale nemohl by mi nekdo vysvetlit, proc jsou kapsicky urcene az od 12.mesice? Pochybuju, ze kvuli prichutim, napr.kapsicka jahoda - banan - jablko? Kapsicky s jahodami i banany ma sunar i od 4.mesice...diky, porad se nemuzu dopatrat 🙈 vyhovovalo by mi totiz tech 120g a ne 90g sunarku do rucicky, co doted kupujeme 🙂

24. zář 2019

@asdfg15 můžou i menší děti samozřejmě pokud už dané ovoce mají zavedené v jídelníčku 😊 Spíš je to z toho důvodu, že chuťově jsou vyvinuty tak, aby zaujaly starší děti. Taky proto mají vyšší gramáž 🙂

25. zář 2019

@michaelllas dekuju. Budu tedy kupovat 120, protoze po 90 nas otesanek jeci, ze chce pridat 🙈😂

25. zář 2019

@asdfg15 😂😂 máme to taky tak...vyšší gramáž u jednodruhových není špatný nápad..určitě poreferuju..také bych uvítala 😉

25. zář 2019

@asdfg15 když se na DV uvádí ,,věk,, od 4m atd... tak jsou tam přísné podmínky pro výrobu a asi to bude i stupňováním, takže pokud koupíte DV od 4m bude určitě dobře ohlídaná než DV bez uvedeného věku ….

6. říj 2019

Začni psát komentář...

Odešli