Mlezivo do oranžova a bolest prsa. Nemůžu mít zánět?

adelavanova
18. srp 2019

Zdravím. Už nějakou dobu mě bolí prsa.Chápu že to patří k těhotenství... Ale když jsem si dneska lehla na bok, tak mi okamžitě vyteklo mlezivo, ale bylo takové do oranžové barvy... :/ (měla jsem oranžovou silnou tečku na podprsence) nesetkala jsem se s tím tak se chci zeptat, nemůžu mít nějaký zánět? Ať třeba neplasim zbytečně 🙂 treba se to může stát a já bych plasila jak puberťačka. Taky nemůžu pořád chodit k doktorce. Jsem 34tt

jirovapa
18. srp 2019

@adelavanova když mě bolela v těhotenství prsa, tak jsem je promasírovala, aby vyteklo trochu mleziva (žlutá barva) a bylo mi hned lépe. Teď jsem podruhé těhotná (33tt) a taky si občas prsa promasíruji a je to ok. Náběh na zánět jsem měla (po porodu) a to by jsi poznala, je to hrozná bolest a prso je úplně tvrdé (musela jsem chladit plínkou a před kojením v teplé sprše odstříkat mléko, aby se mi to trochu uvolnilo - to mi pomohlo a nakonec jsem zánětu předešla a kojila jsem úplně normálně).

bubu889
18. srp 2019

@jirovapa Můžu se zeptat jak jste zjistila že jste po druhé těhotná? Vyteklo vám mléko z prsou? Mě se to stalo ale mám ještě 10 dní do menstruace takže nevím 🤷‍♀️e totiž vystrasila kamarádka že můžu být znova těhotná

leniczka23
19. srp 2019

@bubu889 me teklo mleko pred kazdou MS a tehotna jsem.nebyla..

ivca_ch
19. srp 2019

@adelavanova máš bolesti? pokud ano, mohl by to být nějaký zánět (dle LP). Takže nahřát, rozmasírovat, případně jestli máš odsávačku, pokusit se odsát...

misicka1988
19. srp 2019

@adelavanova Já měla v druhé polovině těhotenství když jsem se ráno probudila na bradavice zaschlé mlezivo, oranžovo žluté barvy. Vše bylo v pohodě.

jirovapa
19. srp 2019

@bubu889 prsa se mi zvětšila a měla jsem 14 dní zpoždění MS, udělala jsem si test a bylo to jasný 😃.

sebinka123
19. srp 2019

@bubu889 my se snažíme a jsem zvědavá, jak to tentokrát dopadne, protože jsem to měla podobně, jako vy. Cca 3-4 dpo mi vyteklo trochu mleziva, nalita prsa, že to až palilo a občas žaludek na vodě a hlen. Tohle všechno už teď, pár dní po dpo. Tak mě to taky překvapilo, protože u minulých těhotenství to bylo podstatě déle. Ale zase je to teprve od dubna, co nekojim, tak nevím. Dnes jsem 9 dpo a na testu zatím nic.

astyna88
19. srp 2019

No jeje,tech kapek jsem mela 😀 jen to nemackej schvalne,at si nerozjedes pprod.

astyna88
19. srp 2019

@sebinka123

Nekojim vic jak rok a presto pri nejakem emotivnim filmu,reklame, po tuleni se synem mi vytece par kapek mleka....asi to pretrvava fakt dlouho.

bubu889
19. srp 2019

@jirovapa sakra 😃
No nechám se překvapit no 😁😁

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru