Růst a zrání vajíček. Jak podpořit?

danulka04
22. dub 2020

Dobrý den,
chtěla bych se poradit ohledně růstu vajíček. 2x jsem absolvovala IVF a 1x nativní cyklus. Mám nízké AMH, skoro vůbec na mě nefunguje hormonální stimulace aplikovaná při IVF (naposled byla odebrána pouze dvě vajíčka). Ve srovnání s nativním cyklem, kdy se odebralo 1 vajíčko, je to naprosto mizivý efekt. Nicméně ani to jedno vajíčko z nativu nebylo možné oplodnit. Existuje nějaký preparát na podporu růstu a zrání vajíček? Byl mi doporučen drmek a kotvičník, nemáte s nimi někdo zkušenost? Případně budu ráda i za doporučení jiných přípravků.
Děkuji.

rybkaryb
22. dub 2020

Inositol ve vyšších dávkách než píšou na krabičce těch přípravku (obsahuje to Nosifol, Inofolic a Fertiprona. Fertiprona z toho nejlevnější). Pak je možný koupit čistý inositol (primo tak se to jmenuje, to jsem měla já). To prodávají v nějakých potřebách pro sportovce, ze by to bylo na cokoliv s otehotnenim se u toho nepíše ale je to ono.

hermij
22. dub 2020

Dani, ráda něco poradím, ale potřebovala bych vědět víc o Tobě. Léčíš se s nějakým problémem, že nezrají vajíčka? Přirozeně se ovulace neobjevuje? Nízké AMH se dá určitě ovlivnit, i růst 🙂 Klidně napiš do sz, kdyby ses chtěla rozepsat.

marketanova
23. dub 2020

Dobrý večer, myslíte, že se to něčím dá, já sbírám momentálně informace o dárcovství a ivf.Poradíte?

jasminek2012
23. dub 2020

Dobrý den, já byla po 4 letech snažení na IVF, měla jsem jedno vajíčko mizerné kvality, které se ani neoplodňovalo. Na radu kamarádky a přečtení jedné studie jsem si koupila přípravek Fertiprona (nebo cokoliv s inositolem), připravovali jsme se na další cyklus IVF, brala jsem právě Fertipronu na kvalitnější vajíčka. No a ani k druhému pokusu nedošlo, přijela jsem z dovolené těhotná. Po 4 letech všeho možného.
Brala jsem dva sáčky denně, nasypat prášek na jazyk, polknout, zapít. Jo, a ještě jsem nezmínila, měla jsem těžké PCOS, takže proto se nedařilo. Fertiprona je pro mě zázrak a všude ji budu doporučovat, protože díky tomu mám doma druhé miminko 🙂

layaa
25. dub 2020

@jasminek2012 to je skvělé zpráva pro mě, že Vám Fertiprona zabrala 🙂 tak asi též koupím, už delší dobu se rozhoduji, protože cena není nízká. Jak dlouho jste to prosím užívala?

jasminek2012
25. dub 2020

@layaa dobrý den, stačily dva měsíce a byla jsem těhotná.

ankaa32
Autor odpověď smazal
Zobraz