Dobrý den,
dočetla jsem se, že převařenou vodu mám spotřebovat do půl hodiny.
Je možné i převařit více vody najednou a při rozmrazování mlíčka už jen vždy přihřát na 40 stupňů?
Proč by se měla čerstvá za každým převařovat a ochlazovat?
Je to zdlouhavé.
Děkuji
Dobrý den, úplně nerozumím dotazu - máte zmrazené MM (v sáčcích či skleničkách) a poté rozmrazujtete ve vodě tak, že dáte zmrazené do horké vody - ptáte se, zda tato voda musí být převařená? URčitě nemusí. Můžete rozmrazovat i v kohoutkové teplé vodě tak, že zmrazené MM dáte pod proud horké vody. NEbo můžet rozmrazit přes noc v lednici a poté jen ohřát na tělesnou teplotu max 40 st - to už je poměrně dost horké.
Snad jsem odpověděla dostatečně.
Hezký den.
Přeji Vám krásný den.
Radka Jakubová