1 / 1

    Děláme z bezu a z kopřiv. Kopřiva je bezkonkurencni

    27. čer 2020

    Bezovy a levandulovy

    27. čer 2020

    a děláte některá z máty?
    já dělám bezovou, zázvorovou a rýmovníkovou.

    27. čer 2020

    @prodejto Mátová je u nás nejoblíbenější, dělám úplně stejně jako bezovou.

    27. čer 2020

    @hezz17 mohu poprosit o recept na ten z kopřiv?

    27. čer 2020

    Prosím recept na bezový??

    27. čer 2020

    @prodejto já dneska dělala z máty poprvé právě... A za mě super osvěžující... Hned mě to inspirovalo k melounovemu mojitu 🙂

    27. čer 2020

    A můžu poprosit o recept na ten z máty

    27. čer 2020

    Bezový a rýmovníkový

    27. čer 2020

    @roni010 kouknu ráno. Ale dělá se to jen z prvních jarních kopřiv.

    27. čer 2020

    Dělám z bezinek a z malin

    27. čer 2020

    @allvinka mohu poprosit o recept na ten malinovy prosím 🙂

    27. čer 2020

    @roni010 100-120 kopřiv. Ale jen ty první jarní. Jsou velký tak asi 10cm. 4 citrony, 100g kys.citronove, 3,5l vody, 3kg cukru. Někdo už tam citrony nedává, když je tam kyselina. Ale my máme rádi stavu trošku kyselejsi. Kopřivy naložit do vody, kyselina a citrony povarit asi 5mknut a nechat alespoň 1 den stát. Druhý den precedit a povarit s cukrem. Horké nalivat do sklenek. Szava by mala být růžová.

    28. čer 2020
    28. čer 2020