15 / 157
    🎀 🇨‌🇭‌🇪‌🇪‌🇸‌🇪‌🇨‌🇦‌🇰‌🇪‌ 🍓 🇩‌🇻‌🇴‌🇺‌ 🍓 🇧‌🇦‌🇷‌🇪‌🇻‌ 🎀
    17. bře 2020
    17. bře 2020

    🎀 🇨‌🇭‌🇪‌🇪‌🇸‌🇪‌🇨‌🇦‌🇰‌🇪‌ 🍓 🇩‌🇻‌🇴‌🇺‌ 🍓 🇧‌🇦‌🇷‌🇪‌🇻‌ 🎀
    _____________________________________
    📖 Recept na kulatou formu 26 cm :
    _____________________________________
    🎀 K O R P U S
    _____________________________________
    200 g mouky špaldové hladké
    3 lžíce kokosu
    špetka soli
    70 g třtinového cukru
    1 žloutek
    70 g rozpuštěného másla
    2 lžíce řeckého jogurtu
    1 lžíce tučného tvarohu
    _____________________________________
    🎀 Namačkáme těsto do formy a dáme péct samotný korpus na 10 minut a 170 °C. S těstem se krásně pracuje, můžete ho tedy i vyválet. 💪 Nechejte vysoký okraj.
    _____________________________________
    🎀 N Á P L Ň
    _____________________________________
    500 g tučného tvarohu
    100 g zakysané smetany (BIO 💪)
    2 vejce + zbylý bílek
    4 lžíce kokosu
    třtinový cukr dle vaší chuti
    šťáva z 1 limetky
    _____________________________________
    🎀 Vyndali jsme po 10ti min korpus z trouby, nalijeme do něj náplň a dáme péct dalších 40 minut. Korpus by měl být stále výš než náplň, aby se nám vešel pudink.
    _____________________________________
    🎀 Po vychladnutí posypeme cheesecake nakrájenýma 🍓🍓🍓, nalijeme čoko pudink (2 balení a 700g mléka). A šup do lednice.
    _____________________________________
    🎀🍓 D O B R O U C H U Ť 🍓🎀
    _____________________________________

    17. bře 2020