★彡 ᴍʀᴀᴍᴏʀᴏᴠá ʙáʙᴏᴠᴋᴀ ★彡 _____________________________________ Ověřená kvalita 😚 Naše nejoblíbenější už několik let 💖 _____________________________________ 📖 Recept : _____________________________________ Hladká špaldová mouka 2 hrnky Cukr (s moučkou bude jemnější) 1,5 hrnku Prášek do pečiva Olej 1/2 hrnku max Bílý selský jogurt 5 velkých lžic max Vejce 5 3 lžíce vody _____________________________________ ★ směs rozdělíme na 2 poloviny a do jedné přidáme 2-3 lžíce kakaa ★ do formy naléváme směsi na střídačku vždy do jednoho místa (nejlépe po lžících) ★ pečeme 40 - 45 minut na max. 170 °C (zkouška špejlí) _____________________________________ ★ D O B R O U C H U Ť ★ _____________________________________
★彡 ᴍʀᴀᴍᴏʀᴏᴠá ʙáʙᴏᴠᴋᴀ ★彡
_____________________________________
Ověřená kvalita 😚 Naše nejoblíbenější už několik let 💖
_____________________________________
📖 Recept :
_____________________________________
Hladká špaldová mouka 2 hrnky
Cukr (s moučkou bude jemnější) 1,5 hrnku
Prášek do pečiva
Olej 1/2 hrnku max
Bílý selský jogurt 5 velkých lžic max
Vejce 5
3 lžíce vody
_____________________________________
★ směs rozdělíme na 2 poloviny a do jedné přidáme 2-3 lžíce kakaa
★ do formy naléváme směsi na střídačku vždy do jednoho místa (nejlépe po lžících)
★ pečeme 40 - 45 minut na max. 170 °C (zkouška špejlí)
_____________________________________
★ D O B R O U C H U Ť ★
_____________________________________