28 / 157
    🏵️🇧‌🇷‌🇴‌🇸‌🇰‌🇻‌🇴‌🇻‌🇾‌ 🇨‌🇭‌🇪‌🇪‌🇸‌🇪‌🇨‌🇦‌🇰‌🇪‌🏵️

    🏵️🇧‌🇷‌🇴‌🇸‌🇰‌🇻‌🇴‌🇻‌🇾‌ 🇨‌🇭‌🇪‌🇪‌🇸‌🇪‌🇨‌🇦‌🇰‌🇪‌🏵️
    ________________________________________________
    Všem krásný den. 🦋 Tak co tu máme? 😍 Naprosto skvěle měkké, vláčné těsto z arašídového másla. 👌Fresh díky broskvím. 🤩
    ________________________________________________
    📖 Recept na kulatou formu 26 cm :
    ________________________________________________
    🏵️ Korpus :
    330 g hladké mouky (špalda) 
    100 g rozpuštěného másla (nebo 70 g másla a 30 g Hery)
    100 g cukr moučka (třtinový)
    2 žloutky
    2 vrchovaté lžíce arašídového másla
    ________________________________________________
    ... zpracujeme, namačkáme do vymazané a vysypané formy a dáme na 10 minut a 170 °C do trouby ... ________________________________________________
    🏵️ Náplň :
    200 g Mascarpone
    400 g tvarohu z vaničky
    100 g cukr moučka nebo dle chuti
    2 vejce + 2 zbylé bílky
    konzervované broskve, které nakrájíme na kostky
    ________________________________________________
    ... smícháme všechny ingredience (broskve nakonec), nalijeme na předpečený korpus a společně s ním pečeme na 170 °C dalších cca 35 minut ... Náplň nezhnědne na povrchu, je tužší - pamatujte, že úplně ztuhne až po vychladnutí nebo v lednici ... ________________________________________________
    🏵️ Studený rychlo krém :
    250 g tvarohu z vaničky
    3 lžíce pomazánkového másla
    lžíce moučkového cukru
    lžíce Nutelly
    ________________________________________________
    🌿🏵️ D O B R O U C H U Ť 🏵️🌿
    ________________________________________________

    23. bře 2020

    Zdobení se meze nekladou :

    23. bře 2020
    23. bře 2020