🅑🅤🅑🅛🅐🅝🅘🅝🅐 🍒 🅢 🅓🅡🅞🅑🅔🅝🅚🅞🅤 ______________________________________________ Měkká, nadýchaná, vláčná. 🤩😋🍒 ______________________________________________ 📖 Recept na velký plech ______________________________________________ 380 g hladké (příp. polohrubé) mouky 350 g moučkového cukru 6 vajec prášek do pečiva 2 vrchovaté lžíce bílého jogurtu (Holandie) 130 ml olej 130 ml vody lžíce Rumu (můžete přidat tradičně balíček vanilkového cukru) ______________________________________________ Smíchejte sypké suroviny, přidejte žloutky, jogurt, olej, vodu a rum. Dobře promíchejte metličkou. Připravte si sníh z bílků a opatrně ho vmíchejte do směsi. Vylijte na plech pokladený pečícím papírem. ______________________________________________ Lavůrek natrhaných 🍒🍒🍒 poctivě vypeckujeme a poprášíme je lehce moukou (aby zůstaly co nejvíce na povrchu. 😉 Poklademe je na těsto. ______________________________________________ Připravíme drobenku z másla, mouky a cukru a podrobíme na plech na 🍒🍒🍒. Buď hned nebo po chvíli pečení (dělám já). ______________________________________________ Pekla jsem horkovzduchem na 170°C asi 20 - 25 minut. Sledujte. Drobenka se ráda připaluje. ______________________________________________ 🍒 D O B R O U C H U Ť 🍒
🅑🅤🅑🅛🅐🅝🅘🅝🅐 🍒 🅢 🅓🅡🅞🅑🅔🅝🅚🅞🅤
______________________________________________
Měkká, nadýchaná, vláčná. 🤩😋🍒
______________________________________________
📖 Recept na velký plech
______________________________________________
380 g hladké (příp. polohrubé) mouky
350 g moučkového cukru
6 vajec
prášek do pečiva
2 vrchovaté lžíce bílého jogurtu (Holandie)
130 ml olej
130 ml vody
lžíce Rumu
(můžete přidat tradičně balíček vanilkového cukru)
______________________________________________
Smíchejte sypké suroviny, přidejte žloutky, jogurt, olej, vodu a rum. Dobře promíchejte metličkou. Připravte si sníh z bílků a opatrně ho vmíchejte do směsi. Vylijte na plech pokladený pečícím papírem.
______________________________________________
Lavůrek natrhaných 🍒🍒🍒 poctivě vypeckujeme a poprášíme je lehce moukou (aby zůstaly co nejvíce na povrchu. 😉 Poklademe je na těsto.
______________________________________________
Připravíme drobenku z másla, mouky a cukru a podrobíme na plech na 🍒🍒🍒. Buď hned nebo po chvíli pečení (dělám já).
______________________________________________
Pekla jsem horkovzduchem na 170°C asi 20 - 25 minut. Sledujte. Drobenka se ráda připaluje.
______________________________________________
🍒 D O B R O U C H U Ť 🍒