🅜🅐🅚🅞🅥🅐 🅑🅐🅑🅞🅥🅚🅐 ___________________________________________ Aby byl makovec dokonalý, vždy dejte více máku než mouky. 😊 Tohle pravidlo už ode mně znáte. 🤍 Tahle bábovka opět nemá chybu a je vláčná, jak to máme rádi. Takže jestli nevíte, co upéct na víkend, vřele ji doporučuji. 👌 ___________________________________________ 1 hrnek jemné špaldové mouky 1 hrnek a 2 lžíce jemně mletého máku 1 hrnek třtinového cukru 1 sáček (bio) prášku do pečiva 260 g jogurtu (můžete mít bílý, já mám tentokrát selský borůvkový) 3/4 hrnku oleje (nechám na vás, jaký použijete) 4 velké nebo 5 menších vajec ___________________________________________ Pečeme dle zkušeností s troubou. Já 170 °C cca 50 minut. ___________________________________________ ☕☕☕ Všem kafíčkářům dávám na vědomí, že káva 🅚🅤🅑🅐 od Zlaté zrnko je další naše #musthave#everyday 🤩 Tentokrát ve verzi cappuccino 👌 www.zlatezrnko.cz ☕☕☕
🅜🅐🅚🅞🅥🅐 🅑🅐🅑🅞🅥🅚🅐
___________________________________________
Aby byl makovec dokonalý, vždy dejte více máku než mouky. 😊 Tohle pravidlo už ode mně znáte. 🤍 Tahle bábovka opět nemá chybu a je vláčná, jak to máme rádi. Takže jestli nevíte, co upéct na víkend, vřele ji doporučuji. 👌
___________________________________________
1 hrnek jemné špaldové mouky
1 hrnek a 2 lžíce jemně mletého máku
1 hrnek třtinového cukru
1 sáček (bio) prášku do pečiva
260 g jogurtu (můžete mít bílý, já mám tentokrát selský borůvkový)
3/4 hrnku oleje (nechám na vás, jaký použijete)
4 velké nebo 5 menších vajec
___________________________________________
Pečeme dle zkušeností s troubou. Já 170 °C cca 50 minut.
___________________________________________
☕☕☕
Všem kafíčkářům dávám na vědomí, že káva 🅚🅤🅑🅐 od Zlaté zrnko je další naše #musthave #everyday 🤩 Tentokrát ve verzi cappuccino 👌
www.zlatezrnko.cz
☕☕☕