🅙🅐🅑🅛🅔🅒🅝🅨 🍎 🅚🅞🅛🅐🅒 ______________________________________ 🔥 𝙽𝙰𝙿𝚁𝙾𝚂𝚃𝙾 𝙳𝙾𝙿𝙾𝚁𝚄𝙲̌𝚄𝙹𝙸 𝚅𝚈𝚉𝙺𝙾𝚄𝚂̌𝙴𝚃 🔥 Jestli hledáte vláčný koláč na plech, tak tohle je ten pravý. ❤ ______________________________________ 📖 🅡🅔🅒🅔🅟🅣 (recept na kulatou formu 28 cm, na plech o třetinu navyšte množství) ................... 3/4 hrnku hladké špaldové mouky 3/4 hrnku BIO kokosové mouky 3/4 hrnku třtinového cukru špetka soli kypřící prášek 3 BIO vejce 1 lžíce skořice 75 g másla rozpustit 35 g kokosového oleje rozpustit 4 velké lžíce mangového nebo jiného ovocného pyré (nahradit můžete i libovolnou domácí marmeládou) mléko dle potřeby 💡 Pamatujte, že těsto musí být hutné, aby jablka neklesla na dno plechu. ................... 4 - 5 menších jablíček ................... Suroviny smícháme, vlijeme do formy, pokládáme čtvrtky jablek se zářezy, posypeme jablka lehce cukrem třtinovým a skořicí a dáme péct na 35 - 40 minut na 170 °C. Podávat můžete posypané moučk. cukrem. 🔝
🅙🅐🅑🅛🅔🅒🅝🅨 🍎 🅚🅞🅛🅐🅒
______________________________________
🔥 𝙽𝙰𝙿𝚁𝙾𝚂𝚃𝙾 𝙳𝙾𝙿𝙾𝚁𝚄𝙲̌𝚄𝙹𝙸 𝚅𝚈𝚉𝙺𝙾𝚄𝚂̌𝙴𝚃 🔥
Jestli hledáte vláčný koláč na plech, tak tohle je ten pravý. ❤
______________________________________
📖 🅡🅔🅒🅔🅟🅣
(recept na kulatou formu 28 cm, na plech o třetinu navyšte množství)
...................
3/4 hrnku hladké špaldové mouky
3/4 hrnku BIO kokosové mouky
3/4 hrnku třtinového cukru
špetka soli
kypřící prášek
3 BIO vejce
1 lžíce skořice
75 g másla rozpustit
35 g kokosového oleje rozpustit
4 velké lžíce mangového nebo jiného ovocného pyré (nahradit můžete i libovolnou domácí marmeládou)
mléko dle potřeby
💡 Pamatujte, že těsto musí být hutné, aby jablka neklesla na dno plechu.
...................
4 - 5 menších jablíček
...................
Suroviny smícháme, vlijeme do formy, pokládáme čtvrtky jablek se zářezy, posypeme jablka lehce cukrem třtinovým a skořicí a dáme péct na 35 - 40 minut na 170 °C. Podávat můžete posypané moučk. cukrem. 🔝