Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Ahojky, třeba někdo poradi. 🙂Od včera mě bolí břicho, ani se nedá moc lokalizovat kde, je to snad pokazdy jinde, ale spis dolní oblast, sem tam i trochu MS bolesti, ale od toho to není.
    Je to taková tupá bolest, bez křečí, dá se to vydržet, ale není to příjemné. Slepak to taky není, ten je pryč. Přemýšlím, jestli jít k doktorovi, ale zas abych nebyla za hypochondra. A pak taky nevím kam. Praktik? Gynekologie, nebo radši nemocnice ?

    Občas jsem používala nositko love and carry, když byl hodně maličký. Pak mám ještě Manducu, na tu jsem se těšila od 4 měsíců. Ale najednou nositko nemá rad, ani jedno... Já to nechápu. Trochu si to beru i osobně, ze nechce moji blízkost, i když je to asi blbost, protože na rukách by se nosil furt. Je možný, ze ještě k tomu přijde na chuť ?

    Holky, je normální, že mi malej spí i 3 hodiny po obědě? Jsou mu 4 měsíce

    Sice úplně upatlaný, ale neskutecne šťastný. :D

    Většinu času pase s prsty v puse, je to ok? 4 měsíce.

    Prosím radu, zítra jedeme jedním autem ve více lidech a bude plný kufr, proto neberu kočár, ale nositko. A protože zatím jsem byla i po chvíli v nositku úplně propocena, a zítra budeme dál od domova, potřebovala bych pomoc, s tím co konkrétně obliknout ? Aby nám to oběma bylo pohodlne.

    (2 fotky)

    Asi je to bez šance, ale zkusím to i tady. :D Má někdo nápad, kde sehnat značku REBEL? e-shop je prý do 5 minut vykoupený od dodání nové kolekce a na bazarku je to jen samé vymenim, samozřejmě Rebel za Rebel. :D

    Dokázal by mi někdo vysvětlit, proč má HIPP v Nemecku jiné složení než v ČR. (UM, skleničky) V ČR horší....🙄

    Je tu někdo, kdo začal po porodu běhat ?
    Nekdo, kdo opravdu nebyl v kondici. Jak jste začaly ? Jde mi hlavně o redukci váhy, protože ta váha se od porodu nehla. Klidně bych mohla rodit znovu, jen ne dítě, ale špeky. :D

    2. Den vs 3 měsíce a 20 dni. Už úplně jiný dítě 😄.

    V poslední době byl nějak nespokojený v kočárku, tak jsem zkusila dat ho do kamarádky sportaku a najednou byl úplně happy.
    No je rozhodnuto, půjde do sportaku, co jde do úplného lehu. 😊

    Jakou dávate kaši na dobrou noc od 4.m?
    Mě zaujal Sunárek a Hami, ale UM máme kendamil. Nebude vadit, když dam jinou značku než máme UM? ❤️

    95newmommy2020
    Zpráva byla změněna    8. kvě 2020    

    Daruji někomu plenky dvojky. Tyhle nám zbyly s už je fakt na nej nenapasuju 😃 Bydlíme v Krči.
    Nejde mi to smazat. Teď jsou už zamluvene.

    Dneska 3M. 😍 Já ho miluju, čím dal tím víc. Jen ze zítřka mám docela hrůzu, čeká ho HEXA. Jak vám to miláčci brali ?

    Kdy vám začaly děti uchopovat? Prckovi budou v neděli 3m, jediný co uchopí, je tahle věc a musim mu ji sama dat do ručičky a pomoc mu. Jinak nic.

    Metro Kačerov a kočárek...Takhle všimla jsem si, že je tam plošina, ale funguje ? A je to jednoduché ovládat?

    Ahojky, prosím objednával ted někdo Bonprix? Mě to strašně blbne a nikdy se mi nedotáhne platba. A pak jak dlouho jste prosím čekaly na objednávku? Dííííík 🙂))) Mě nic po porodu není, krom bot. :D :D

    Dnes pěšky z Krče na Vyšehrad a z Vyšehradu do Modřan, pak už mi odpadaly nohy. Ale bylo hrozne divne vidět prázdný Vyšehrad. Na jednu stranu super, na druhou je to hrozne smutné. Už aby ten korunus odešel.

    (7 fotek)

    To papání je náročný 😂🍼

    95newmommy2020