andreajara
7. říj 2017
291 

Testování dětské kosmetiky Uriage Bébé

Do testování této novinky od Uriage, jsme se synkem Tobiášem (12 měsíců) nadšeně pustili! Na Modrém koníkovi je to naše první testování, o to větší radost jsem měla, že se napoprvé povedlo testovat, zrovna tuto kvalitní, dětskou kosmetiku. Balíček k nám dorazil 5 dní před narozeninami synka, tak měl takový předčasný dáreček a měl z něho velkou radost! 🙂

Značku Uriage znám, ovšem vůbec jsem netušila, že v sortimentu nabízejí také dětskou kosmetiku. Myslím, že o této kosmetice prozatím neslyšela spousta maminek, což je škoda, kosmetika je opravdu skvělá!

Syn bohužel trpí na suchou a citlivou pokožku po mě, takže jsme i doposud používali dražší, kvalitní kosmetiku. Ovšem tato kosmetika od URIAGE mě nadchnula natolik, že u značky již zůstanem.

Celá řada kosmetiky je obohacená o Termální vodu Uriage určená pro kojence a malé děti a opravdu nádherně, jemně voní. Když si toho všimnul i tatínek, tak už je opravdu co říci! Každý výrobek vám tedy představím zvlášť.

URIAGE Bébé Mycí krém pro nejmenší 

Co mě překvapilo, tak tento přípravek neobsahuje mýdlo jako takové a díky tomu pleť nevysušuje. Navíc je z 1/3 je složen z vyživujícího mléka a obsahuje výtažek z másla illipe, takže je po něm pokožka opravdu pružná a hebká. Oceňuji i velké balení a aplikaci pomocí pumpičky. Krém je bílé barvy, krémové konzistence, jemně pění a stačí ho aplikovat opravdu málo, takže balení vydrží opravdu dlouho.

URIAGE Bébé Šampon pro nejmenší 

Šampón je bezbarvé barvy ve formě gelu. Opět stačí aplikovat minimální množství,používala jsem opravdu kuličku hrášku a napěnila krásně celou hlavu. Je super, že neštípe v očích a obsahuje speciální látky, které zabraňují cuchání vlasů a usnadňují česání. 

URIAGE Bébé Hydratační tělové mléko pro nejmenší 

Mléko obsahuje bambucké máslo a máslo illipe, díky těmto složkám je pokožka krásně hydratovaná. Aloe vera s kombinací termální vody URIAGE zklidňuje citlivou pokožku.

Co bych chtěla vyzdvihnout je to, že oproti tělovým mlékům, které jsem používala doposud, se opravdu velmi rychle vstřebavá, má skvělou konzistenci a pokožka po něm není vůbec mastná, což je za mě opravdu super! Uvítala bych také větší balení s pumpičkou, jinak nemám absolutně co vytknout. 

URIAGE Bébé Krém na přebalování pro nejmenší 

Krém obsahuje patentovaný komplex Poly-2P, který izoluje pokožku na povrchu a tím zabraňuje podráždění. Krém je bílé barvy,ovšem po aplikaci se změní v bezbarvou ochrannou vrstvu, což je fajn protože nezůstavá ulpěný v záhybech jako u některých krémů. Krém je super jako prevence, ovšem pro miminka trpící na opruzení, bych volila spíš druhou variantu, této řady a to sprej na pokožku se sklonem k opruzeninám 

URIAGE Bébé Sprej pro nejmenší na pokožku se sklonem k opruzeninám 

Sprej obsahuje měď a zinek, které zabraňují množení bakterií. Přípravek také obsahuje absorpční látku smektit, která pohlcuje přebytečnou vlhkost a tím vysušuje mokvající místa a kožní záhyby. Tento sprej je za mě naprosto super nápad! Kdo má živé děti,stejně jako mám já,určitě uvítá rychlou a jednoduchou aplikaci. Je bezbarvé barvy a dá se použít i na zapařená místa jinde po těle. Při opruzení, zabral opravdu skvěle, doporučuji určitě vyzkoušet!

URIAGE Bébé Minerální krém SPF 50+ pro nejmenší 

Bohužel v září, již sluníčko tolik nepálí, takže nebyla možnost moc vyzkoušet. Každopádně krém má i přes vysoký faktor skvělou konzistenci a dobře se roztírá, navíc nezanechává skvrny na oblečení. Je super že je minerální, voděodolný a chrání před UVA i UVB zářením.

URIAGE Bébé pro nejmenší na podrážděnou pokožku v okolí rtů 

Za mě největší překvapení z celého testování, jelikož jsem od krému moc neočekávala!

Krém je bílé barvy, ovšem opět po nanesení vytvoří bezbarvý ochranný film. Synek trpí na podrážděné zarudlé tváře, již po 3 aplikacích měl tváře krásné, bez zarudnutí či vysušení. Krém jsem nanášela vždy po koupání, na noc. Krém jsem vyzkoušela i na štípance či škrábanec a na vše zabral naprosto na jedničku! Určitě stojí za vyzkoušení.

Jediný přípravek který jsme nevyužili byl URIAGE Bébé Krém pro nejmenší na pokožku se sklonem k tvorbě mléčných krust, synek tímto netrpí,ale věřím že je stejně kvalitní jako ostatní výrobky. Místo tohoto krému bych uvítala,krém chránící před chladem a větrem,ale zjistila jsem, že v nabídce opravdu již je, takže určitě vyzkoušíme! 

Závěrem bych chtěla poděkovat za možnost vyzkoušení této skvělé kosmetiky, opravdu mě mile překvapila! Testování jsme si s Tobiáškem velmi užili! Opravdu doporučuji vyzkoušet všem maminkám! 🙂

Kosmetika se dá zakoupit v lékárnách Dr.Max a vzhledem ke kvalitě a výdrži kosmetiky, mi cena přijde naprosto přijatelná, určitě se k ní budeme vracet.

http://https://uriage.drmax.cz/?_ga=2.133235342.128129317.1504504997-76782027.1479718078

#test_uriage

Začni psát komentář...

Odešli