Domácí chleba
3 HR hladké mouky (2,5 HR PH mouky+0,5 HR celozrnné)2 ČL mletého kmínu2 ČL soli2 ČL sušeného droždí1.5 HR vody+ lněné a sezamové semínko
... Všechno smíchat do kompaktního těsta a nechat 6-12h kynout. Během kynutí občas namočenou rukou těsto obrátíme. Pečeme ve vyhřáté troubě 230°C a ve vyhřáté (!) nádobě pod pokličkou 30min a dopékáme odkryté ještě cca 15-20min.
Domácí chleba
3 HR hladké mouky (2,5 HR PH mouky+0,5 HR celozrnné)
2 ČL mletého kmínu
2 ČL soli
2 ČL sušeného droždí
1.5 HR vody
+ lněné a sezamové semínko
... Všechno smíchat do kompaktního těsta a nechat 6-12h kynout. Během kynutí občas namočenou rukou těsto obrátíme. Pečeme ve vyhřáté troubě 230°C a ve vyhřáté (!) nádobě pod pokličkou 30min a dopékáme odkryté ještě cca 15-20min.