icon
66 / 108
Chleba
avatar
andy80
autor

Já věděla, že ho jednou pokořím. Vyzkoušela jsem spousty kombinací a teď to vyšlo. Je výborný. 4 vejce jsem vyšlehala s lžičkou soli, pak jsem přidala sklenici jihočeského tučného jogurtu. Vedle jsem smíchala 4 lžíce mandlové mouky, 4 lžíce slunečnicové mouky, 4 lžíce bramborové vlákniny, 2 lžíce mouky z lískových ořechů, špetku xantanové gumy, drcený kmín a 2 lžičky prášku do pečiva. Poté jsem všechno zamíchala a nakonec přidala celá slunečnicová semínka. Pekla jsem ve formě na 180 asi hodinu.

Odpověz
24. čer 2020
avatar

Je konzistenci vlhký ?

Odpověz
24. čer 2020
avatar
andy80
autor

@valisovasara právě, že není. Konečně trochu normální chleba. Zkoušela jsem ho skoro rok a konečně to vyšlo.

Odpověz
25. čer 2020
avatar

@andy80 děkuji dnes vyzkouším 🙂 ještě jen - sklenice jogurtu. malý nebo velký,?

Odpověz
25. čer 2020
avatar
andy80
autor

@valisovasara byl 200g jihočeský

Odpověz
25. čer 2020