Chleba
Je konzistenci vlhký ?
Odpověz
24. čer 2020
andy80
autor@valisovasara právě, že není. Konečně trochu normální chleba. Zkoušela jsem ho skoro rok a konečně to vyšlo.
Odpověz
25. čer 2020
andy80
autor@valisovasara byl 200g jihočeský
Odpověz
25. čer 2020

Já věděla, že ho jednou pokořím. Vyzkoušela jsem spousty kombinací a teď to vyšlo. Je výborný. 4 vejce jsem vyšlehala s lžičkou soli, pak jsem přidala sklenici jihočeského tučného jogurtu. Vedle jsem smíchala 4 lžíce mandlové mouky, 4 lžíce slunečnicové mouky, 4 lžíce bramborové vlákniny, 2 lžíce mouky z lískových ořechů, špetku xantanové gumy, drcený kmín a 2 lžičky prášku do pečiva. Poté jsem všechno zamíchala a nakonec přidala celá slunečnicová semínka. Pekla jsem ve formě na 180 asi hodinu.