44 / 58
    Hrající kolotoč na ohrádku do kuchyně :-)

    Ahojky..Mužu vědět od jaké značky je tenhle kolotoč???děkuju..🙂

    6. únor 2011

    Stejný kolotoč (jiná zvířátka) měl malý nad postýlkou, několikrát zatáhl za zvířátko a zlomil se ten plastový kolíček ve spoji.. Jo a ještě předtím se začal hrací strojek zasekávat - taky se narušil tím taháním..
    Takže: hezký vzhledově, ale nesnese hrubší zacházení 🙂

    6. únor 2011

    @petjerabek kolotoč je značky Baby Ono. Nebyl drahý, snad jen do 300 korun. Hrací strojek hraje celkem milou písničku, dá se i zastavit, nebo vůbec nenatahovat. Mají, různý hračky, i barvy 🙂

    18. únor 2011

    @jijitka jéje, že by špatný kus? Nebo kup? Tak náš malý zatím na něj nedostane, a nejsem si jista, jestli někdy vůbec. Je to poměrně vysoký. Ale máš pravdu, že ten plast je docela tenkej. Ale za ty prachy, co bychom asi chtěly, že? Ale když jsem koukala na jiný, tak ta kvalita nebyla o nic moc lepší, a stál už třeba minimálně o dvě stovky víc. Hrací strojek, nám taky zatím funguje, ťuk, ťuk, - a toho celkem dost natahuju. Tak snad nějakou dobu vydrží, a když ne, půjdeme reklamovat. Ale i tak, brala jsem ho jako levnější variantu nad další postýlku. Kvalitnější a dražší máme nad spací postýlkou. Ale děkuji za postřeh a zkušenost.

    18. únor 2011

    @antoaneta ne,ne při slušném zacházení funguje spolehlivě🙂 To jen synek je násilník a tahal za něj fakt fest. Bohužel dřív než jsem stačila zakročit tak ho zlomil.
    Jinak já ho měla zn. Colorino, ale byl úplně stejný - jen jiná nálepka na tom kolečku a jiná zvířátka.

    19. únor 2011