Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    antymania666
    26. bře 2018    Čtené 158x

    My a Silvanols

    Poprvé jsem měla tu možnost zde na koníkovi něco otestovat a byla jsem ráda, že šlo zrovna o produkty Silvanos. Malá trpí dost na nachlazení od té doby, co nastoupila do školky, já pracuji ve školní kantýně, takže s chrchlajícími dětmi se taky setkávám dnes a denně a manžel pracuje jako silničář, což znamená, vedro nebo mrát... Stále je venku, ... Když není doma nastydlá malá, tak jsme to my 🙂

    Když mi balíček přišel, právě jsem nudlila já. Okamžitě jsem si tříkla kapičky do nosu a teda takovou sílu, jakou mají jsem nečekala.... Šíleně silná a štiplavá vůně? Chuť? Jak to napsat?Zkrátka, už po prvním vstřiku jsem věděla, že tento produkt malé nikdy nedám. Na druhou stranu dospělý to může vydržet a dobré je, že opravdu nevytékají. Působí dobře, já osobně jsem spokojená. 🙂

    Co se týče spreje do krku, vyzkoušela jsem ho sama na sobě také, ale konzistence oleje mi asi nedělá dobře a spíš se mi zvedl žaludek. Chuť nevadila. Na malou jsem nezkoušela, jak na potvoru byla zdravá. Takže za mě... Konzistence nedobrá, chuť ok a když mi něco bude tak to dám.

    Líbí se mi, že jsou prodikty přírodní a věřím, že je to lepší cesta, než nějaké chemické přípravky, ale jejich síla asi pro děti moc nebude. Ráda jsem se zapojila do testování a děkuji za výběr. 

    antymania666
    28. čer 2013    Čtené 0x

    Můj hrozivý porod - císař

    Tak je na čase, abych i já popsala svůj porod.

    Termín naše malá měla mít 27.6.2013, týden před ním jsem ráno byla na kontrole a zkusla sinechat udělat Hamiltona. Večer přijel manžel z práce, tak jsme jel na obří povýplatní nákup do Kauflandu. Tak si tak nakupujeme a uprostřed regálů se sýry mi praskla voda.Bylo 17:45hod. Kouknu na muže a říkám mu to....děláš si prej srandu ne, když viděl že voda mi teče po nohou,tak mu došlo, že je to tady. Kupodivu jsme se řehtali jak blázni, ještě, že hned vedle měli vložky, tak jsme si je tam mezi lidmi narvala a sli jsme zaplatit.

    Doma jsme vyndali nákup a vzali tašky do porodky. Dorazili jsme tam a natočili mi monitor,čekali jsme na doktorku. Ve 20:00 jsem už byla na pokoji.

    Cca o hodinu později ve 21:00 mi začaly bolesti,nejdřív po 10 minutách a hdně rychle se to kracovalo az na minuty 2. Takhle jsem měla bolesti až do 03:00 do rána (mezitím jsme se několikrát z kontrakcí poblila). Pak jsem unavou na hodinu usnula. Bohužel po probuzení to tu bylo znova,ale cca po 7 minutách.

    Pak se to zase stupnovalo. V 05:00 hodin jsem měla vodu na vložce totálně zelenou bahnitou, hned jsem to řekla doktorkám.

    Neustále mě chodili ty sadistky kontrolovat jak moc jsem otevřená. já nevím jak ostatní holky,ale mě to teda neskutečně bolelo,až jsme u toho brečela a to si nedělám srandu. No jak jinak jsme se neotvírala, stále jen na 2 prsty. 

    Kolem 11:00 hod. mi řekli at jdu na porodní sál se připravit a zavolám manžela. Dostala jsem klistýr - čekalajsem že to bude horší, i mi to šlo lehce udržet. Mezitím přijel Ondra. a šlo se zase na monitor. Neskutečně dlouhý monitor. Dostala jsem kapačku na vyvolání kontrakcí a na uvolnění svalstva. Najednou hdnoty malé na monitoru začaly přibírat a houkalo na nás číslo 200!!! my se báli,ale vždy přišel někdo z personálu, zmáčkl na monitoru jen tlačítko a to bylo vše, přišlo nám to divné,ale říkáte si, že doktoři vědí co dělají. Najednou přišli s tím, že mi musí dát jinou kapačku na uklidnění a tlumení kontrakcí, tak mi jí šoupli a bolesti pryč,naprosto!! Po další hodině mi zase dal tu hnusnou na vyvolávání a bolesti se vrátily. Trvali vzdy tak 2 minuty a 1 minutu klid a i na tu minutu jsem vždy vyčerpáním usnula. Už bylo asi 17:00 hdin a já stále otevřená max na 3-4 prsty. Chtělo se mi neustále a hodně čůrat,ale oni mě nechtěli nechat jít, že prej mě nebudou odpojovat a že se mám vyčůraz do nějaké mísy,kteru pode mě dali... fakt jako neumím čůrat v leže,prostě mi to nešlo,jen pár kapek co bylo na kraji už. Pak viděli muj nasrany výraz,tak mě teda na záchd pustili, tak jsem seděla snad hodinu a pořád jen čůrala jak jsem byla plna. Pak mě opět dali na monitor. 

    Kolem 18:30 hod. mi doktor říká, že se neotvírám a jestli chci zkusit epidural a rodit ( jako i přez to ze jsme zavrena - nechápala jsem). neboo jestli císaře. Tak jsme se ho ptali, co by dělal on. A doktor praví, že by to mělo tak 20% šanci.... tak proč mi to sakra vůbec nabízí...už jsem si tam připadala jak Alenka v říši divů. 

    Šlo se na císaře......

    Malá se narodila v 19:35 s mírami 4110 gr a 51 cm. 

    Bohužel dostala nějakou infekci a sama nedýchala - ani se nedivým po tom všem cirkusu. Druhý den ráno jí museli převézt do nemocnice Ke Karlovu na speciálku na JIP. Stav kritický.....ALE....každý den je lepší a lepší a statečně bojuje...

    A závěr???

    Krč opravdu nedoporučuji a druhé dítě nechci.....