Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Je toto malinovy jazyk?

    Krasne ranko holky, máte někdo zkušenost s bílými čepy na mandlich u deti? Synovi se to poslední dobou dost často opakuje a smrdí mu při tom z pusinky,jinak mu nic není. Dřív to měl jednou za čas, ale teď se ti opakuje několikrát do měsíce.

    Holky, kolik momentálně máte rozpočet na jidlo a drogerii na měsíc? Zajímá mě to pro to,jestli se vejde do nějaké normy ,nebo neumím prostě hospodarit :D

    Ahoj holky, tak je to další týden po ošetření zanetu dasni a na horním patře u uzdicky mi zůstala boule, že které vytéká hnis, predevcirem opět návštěva zubaře, který mi udělal rentgen a že od zubu to není,vyčistil mi to a že neví dal co s tím,tak jsem si vydupala antibiotika. Cítím velkou úlevu, otok je menší, ale zvýšenou teplotu mám pořád, bojím se abych něco nezanedbala, nevím, kam jinam bych se měla obrátit.. nemá někdo prosím zkušenost?

    Zánět dásní-ma někdo zkušenost? Už mě to drží skoro 2 týden,u zubaře jsem byla,dentalni hygiena také, ale dásna mám stále bolavé, na patře bouly a zuby také bolavé..do toho pořád zvýšená teplota, ptala jsem se při návštěvě hygieny na antibiotika ale prý nejsou potřeba, říkala,že se mi do 2 dnů uleví ale už je to skoro týden a úlevu necítím. Děkuji

    Holky, kolik je prosim 140 Kc hrubeho , cisteho na hodinu? Moc dekuji 🙂

    Zimni boty froddo, je lepsi koupit ty kozene nebo ty platene s membranou? Nepromoknou?

    Ahoj holky, prosim vas ,jak resite situaci,kdy vam zavrou skolku, treba kvuli prazdninam a vy musite do prace,kde vam nedaji dovolenou..(nastup do nove prace-zaucni doba) a manzel take musi? Pokud nemate po ruce babicku..dekuju za radu..

    Holky, jak vam bylo po zavedeni nitrodelozniho hormonalniho teliska, je potreba ten rajsky plyn,nebo to zvladnu? Budu moct druhy den fungovat? Dekuji ❤️

    Ahoj, syna asi pred 14 dni kousnul komar a tohle se mu z toho vyklubalo a vubec se to nehoji.. focby jste na to doporucili? Muze to byt impetigo, jeszli si tam neco zanesl?

    Ahoj, stridate se s manzelem pri 12 cti smennem provozu? Jeden ranni,druhy nocni v jedne fabrice? Potrebuju realny nazor jestli se to s ditetem da, kdyz si ho budeme predavat predpraci, pak pujde samozdrejme fo skolky.

    Ahoj holky, prosim o radu 🤔 ve ctvrtek maly zacal mir 39 teplory, byli jsme na Orl, tam pocinajici zanet,dostali jsme kapky Otobacid. Do dnes teploty trvaji a bolest ouska take, pomuze vzdy jen nurofen. Muze to byt uz k pichani ,nebo mam jeste vyckat?

    Dobrý den, tak jsme byli na Orl vyšetření se synem nosní mandle stup. Č 1, měli jste někdo také tento výsledek a zatím jste operaci odmítli?

    Kdo platí osetrovne zaměstnavatel nebo stát? Budu to teď řešit poprvé, tak jestli mám na cssz zavezt papír sama v pondělí, protože šéf je na horách 🙂

    Muze dítě chytit neštovice, když je proti nim očkované?

    Prosím o radu, syn měl nějakou virozu před týdnem, hnusnou rýmu, dostal pamykom, stále mu je cítit z pusinky, tak to hlídám, nic tam neměl a dnes nabehle krční mandle a bílé čepy.. Na bolest si neztezuje. Z čeho ty čepy jsou a proč je to cítit?

    Čím se dá nahradit nurofen a panadol? Prý má výpadek

    Poznáte neštovice? 🙂 Nebo ne..

    (2 fotky)

    Stalo se vám, že by vaše dítě začalo vyvádět ve školce až 2 rok? Náš Martínek první rok v pohodě a teď, když jsme tam, začne brečet, že mě miluje a že těm nechce být.. Čím to může být? Podotýkám, ze poslední dobou se to odehrává i u nás, že je často smutný.. Ptáme se ho, atd ale nic nepomáhá.. Nastoupila jsem od léta do práce, může to být tim?

    Užívá některé vaše dítko? Máte prosím zkušenost?

    Máte zkušenost z odtatnenim nosní mandle u dětí? Máme jít na vyšetření, ale někde jsem četla, že s věkem dítěte se mandle zmenšuje.. Mám z toho trochu strach, myslím si, že se tomu nevyhneme.

    Tak byl Martínek po 14 cti dnech tyden ve školce a zase teplota.. Achjo.. Je tohle normální? Vždyť už tam chodí 2 rok... Kdo v tom jede s námi? Dáváte děti nastydle k babičce? Jsem po rodicaku konečně našla práci a 3 týdny zpět jsme byli doma s covidem..

    Dnes poprvé se školkou na bruslích 💘

    Nemáte někdo zkusenost? Jestli není lepší než imunoglukan?

    Nemáte prosím nějaký fígl, jak malého donutit smrkat?uz jsem bezradna..

    Prosím o radu, mám covid, volala jsem dr a ten řekl týden doma a paralen, včera jsem začala vykaslavat a mám zelený hlen s příměsí trochu krve.. Obvodni nebere tel.. Máte někdo zkušenost? Pořadí mi když zavolám na pohotovost?

    Nějaké tipy na Vánoční dárky pro kluka 4 roky? 🙂

    Máme zánět středního ucha, levé pichali a na pravé jsme dostali atb.. Ráno je pojedu vyzvednout, to kapere přímo do ouška? Moc děkuji za radu.

    Holky, jak oblekate prcky v tomto počasí do školky? Už dáváte zateplené kalhoty?

    Ahoj, mám tady někoho z Prahy kdo by mi doporučil dobrého dětského zubaře?

    baruskagabuska