bernysek723
31. črc 2008

Kristýnka

Naše roztomilé miminko, narozená 30.5.2008 ve 13:03. Když se narodila vážila 3520 g a měřila 50 cm.
Je to naše první miminko.
z porodnice jsme odcházeli s 3300 g

po 12 dnech od narození (týden doma) 3100 g

do 6 týdnů jsem odsávala a dávala malé své mlíčko, potom se začalo vytrácet tak jsme postupně přidávali i umělou výživu.

Po 6-ti nědělí dáváme umělou výživu. Na 6.ti nedělní prohlídce jsme měli 4265 g a 55 cm.
A když nám bylo 7 týdnů a 4 dny tak jsme měly 4400 g a to jsme také dávali náušničky.

Od té doby co jsem tady nebyla tak se toho hodně stalo. Kristýnka se má samozřejmě pořádně k světu už jí bylo 9,5 měsíců.

Po pěti měsící začala Kristýnka lézt a s oblibou od té doby zlobí našeho pejska yorkšírka Bernýska. A to jsou vždycky mety, aby byla rychlejší než on. Nebo ho honí a zlobí. Tahá za chlupy a mlátího jeho hračkou po tlamičce. To se mu samozřejmě mooocc líbí tak se baví oba. Má moc ráda jeho hračky, vodíko.

Děti má také moc ráda a nebojí se. Do MC chodíme na hudební výchovu Robátka od 4 měsíce. Kde Kristýnce a ostatním dětem maminky zpívají a pohupují s nimi. Také tam mají 10 minutové volné objevování kde se děti lépe poznávají. Je to pěkné na ně koukat co zase pěkného vymyslí.

Ještě nějaké info o jídle. Má ráda ovoce, přesnídavky ovocné, jogurty, mléko s kaší , mléko, sušenky a rohlík. Zelenina jí nechutná. Maximálně sní 3 lžičky a to to do ní cpu s řevem. I když mrkev s jablkem jí minule chutnalo.