icon
1 / 74
Bramborová kaše (mléko Hipp), dušený losos na kmíně, vařený vaječný žloutek. To byla mňamka!
avatar

to jsi uvařila lososa ve vodě? vypadá to dobře ...

Odpověz
14. črc 2012
avatar

@kaceenka Jo jo, normálně jsem ho podlila vodou a podusila. Děkuju. Podle rychlosti, s jakou to zmizelo bych řekla, že to nejen dobře vypadalo 😀

Odpověz
14. črc 2012
avatar

ten můj žroutík zbaští všechno, ale nad lososem se ofrňuje a nechce, nechápu, taková mňamka! 😝

Odpověz
14. črc 2012
avatar

U nás ryby moc nejedou :-/ Můžu se zeptat jak velký plátek si měla a jak dlouho se dusil?

Odpověz
25. srp 2012
avatar

prej morské ryby se nemaj tak do 4 rokov tak nevím holky

Odpověz
25. srp 2012
avatar

@michaela275 Ano,tento názor býval,ale podle nejnovĕjších výzkumů se s mořskými rybami nemá čekat až do druhého roku,ale mají se zavádĕt od ukončeného 8.mĕsíce. Protože pokud bude dítko na mořské ryby alergické,tak tak bude pořád a nic na tom nezmĕní ani to,že se s nimi počká až po druhém roce. Naopak,čím dřív se dítĕ s alergenem potká,tím líp. Ostatnĕ stejnĕ jako s lepkem 🙂

Odpověz
25. srp 2012
avatar

@malapeta Mĕla jsem kousek cca 150g veljý a dusil se 15minut. Je to rychlovka 🙂

Odpověz
25. srp 2012
avatar

Děkuji 🙂

Odpověz
25. srp 2012
avatar

to bych si dala taky 😀

Odpověz
18. pro 2012
avatar

@bluetweety od kolika mesicu jsi mu takhle varila? Sof je 10mes. a prijde mi, ze ji porad tocim jen mixy zeleniny a sem tam maso/vajicko.. diky 😉

Odpověz
24. bře 2014
avatar

Juuu, no asi od toho devátého. Ono se dá vymyslet spoustu variant. Mě třeba hrozně bavilo vymýšlet miminkovské alternativy našich jídel. Prostě tak, ať to není pořád jen zelenina a maso v dušené formě na milion způsobů😀

Odpověz
24. bře 2014