Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Tenhle způsob zimy se mi velice zamlouvá 🥰

    (2 fotky)

    To už abychom začali doma měřit než to začnu courat po zemi 😂

    Doprdelky na fialky, já NEPOTŘEBUJU NEPOTŘEBUJU NEPOTŘEBUJU 2 měsíce internetu zdarma. S tím jděte do háje. Já POTŘEBUJU POTŘEBUJU POTŘEBUJU MÍT MOŽNOST zvolit si, komu budou mé příspěvky přístupné!!!!!!! Prostě takto ne. Z místa, kam jsem ráda a často chodila za svými kamarádkami pro radu i pro smích, jste během velmi krátké doby udělali místo, kde mi není vůbec ale vůbec milo, natož aby mi tu bylo dobře. Regulérně prohlašuji, že toto jste pokáleli na celé čáře.

    Poslední "velký" rodičák na účtě. Příští měsíc už jen zbytek a končí jedna pětiletá éra mého života ... A ano, mám strach ... Strach z neznámého, z toho, jak budu stíhat zaměstnání (které vlastně ještě nemám), domácnost a děti ... Snad to bude ok.

    Chvilka klidu ..... Je to prostě naše kramářka. Ona se obléká furt a do všeho 😂

    (5 fotek)

    Tak ..... Je to neskutečné, ale je to tak. Ta naše beruška už je velká slečna a šla poprvé do školky. Slzičky se konaly pouze u maminky. Majinka byla tak natěšená, že mi řekla jen AHOJ a zmizela mezi dětmi. Je tak šikovná ❤❤❤

    (4 fotky)

    Tak schválně - kdo se chystá od začátku roku hubnout dá like 👍😂

    U nás už jsou přípravy v plném proudu 👍

    Moje nové lásky ❤ Ježíšek vyslyšel ❤❤❤

    (2 fotky)

    U nals už je všechno nachystané ❤

    Jupiiiii! Já mám takovou radost! Stalo se kouzlo a my budeme mít po několika letech bílé Vánoce ❤❤❤❤

    (4 fotky)

    😂😂😂😂

    Letos jsme pro paní učitelky ve školce vymysleli sice drobnost, ale snad milou a potěší je 😇

    (2 fotky)

    Tak ode dneška už je doma 😍😍😍

    (2 fotky)

    Od mých miláčků ...❤❤❤

    (4 fotky)

    Holčiny, prosím help!!!! Sháněla jsem pro děti skleničky přelepenel na autíčku. Nakonec mi je úžasná Zuzka @maudd sehnala a poslala. Demti z nich měly velikánskou radost. Já kravka nebeská jsem ale tu Damiánkovu rozbila při mytí 😥 Byla byste některá ochotná zajít mi do obchodu PYLONES a koupit mi ji???? On o tom neví, ale až zjistí, že ji nemá, tak to obrečí 😢 Prosím vás. Všechno samozřejmě zaplatím!!!

    Šmarjááá, to jsou zase voliviny - nejen ty změny, ale hlavně uhozené rádoby odůvodnění (pro boha, neříkejte mi, že dospělá normálně smýšlející a uvažující osoba neví, jaký je rozdíl mezi "líbí se mi tento blog", "přidat mezi přátele" a "přidat do oblíbených"). Nelíbí se mi to!!!! A už vůbec se mi nelíbí, že třeba u přijaté pošty zmizelo červené upozornění na novou zprávu. To je tedy volovina na entou 😤

    Nevím, jak vás, ale mě rozmotávání kabelů a světýlek vyloženě baví 😍

    I velcí si dnes psali Ježíškovi 👍

    (3 fotky)

    Prostě 1.12. ❤️❤️❤️ Jeden od dětí a jeden je od miláčka ❤️❤️❤️

    (5 fotek)

    Polovina lineckého je hotová ....

    Ono to fakt funguje 😍😍😍

    (3 fotky)

    Dnes večeře podle břicháče Toma - pizza placka 😍

    bluetweety
    15. lis 2016    Čtené 226x

    Zubař je fajn parťák!!!

                                                   Zubař je fajn parťák!

    To máte tak, minulý rok si Damulín vyhlédl při koukání na takové ty blbiny na Youtube zubaře, kterému se dají dělat zuby. Pořád o tom básnil a ve finále si o zubaře napsal i Ježíškovi. A Ježíšek sháněl, obvolával hračkářství, ale marně. Tím kauza „zubař“ utichla.

    Do testování na Modrém koníkovi se nezapojuji. Čekala jsem pořád na to „ono“, co bude pro nás to pravé. No a když jsem na Modrém koníkovi uviděla, že se shánějí maminky na testování sady od firmy Hasbro – Play Doh Zubař, musela jsem okamžitě jednat. Už jsem v duchu viděla Damiánka, jak by byl šťastný. Napsala jsem komentář a světe div se – oni nás vybrali!!!! Ještě jednou moc děkuji za tuto důvěru a pokusím se ji nezklamat.

    O tom, že Zubaře přiveze pan pošťák, jsem Damiánkovi řekla v pondělí ráno, hmmmm, osudová chyba. Od té doby jsem neslyšela nic jiného než jen větu: „Mamííííí, kde je ten pošťák? A nezapomněl na nás třeba?“ Ve tři hodiny odpoledne se dočkal. Letěl ke dveřím jako blázen a balíček si sám převzal. Hned jsme museli obal rozervat a přesvědčit se, že tam ten kýžený obsah vážně je. A byl 🙂

    Protože Majdalenka spala, měl Damíánek možnost osahat si všechno pěkně v klidu a bez to, aby se mu do toho ten náš prcek motal. Byl tak šťastný! Hned věděl, co má dělat. Začal modelovat zuby o sto šest, ale hlavně – měl vrtačku! To bylo radosti! Chudák náš pan Edík (tak jsme si hlavu pojmenovali). To teda nevím, čím si zasloužil tolik zkažených zubů a tolik plomb.

    Největší průšvih byl v tom, že Damulín musel po chvíli odjet na plavčo. Se Zubařem se loučil horko těžko. Edík si ale ani teď neodpočinul, protože vstala naše malá princezna a modelovací a vrtací kolotoč začal nanovo.

    A vlastně, on ještě neskončil. Edík je u nás v permanenci neustále. Modelují a vrtají i návštěvy. Je až překvapivé, jak moc Zubař od Hasbro baví i dospělé. V sobotu se nám tu pohádala babička s Damiánkem, protože se nemohli domluvit, která barva plomby bude lepší. To asi mluví za vše.                    

    Abych to tak shrnula pro lepší přehled:

    Testující: 

     Damíánek 5 let, Magdalénka 2roky a 4 měsíce

    • Testovaná sada Zubař byla naprosto adekvátní věku Damiánka. Ten už si se všemi součástkami uměl poradit. Dokonce Edíkovi vytvořil i slušivá rovnátka (při jejich výrobě už je zapotřebí opravdu zručnost a cit v ručičkách). Zuby se modelují v takové jakoby bábovičce, se kterou si Majdalenka bez pomoci někoho dospělého sama úplně neporadila. Proto pokud budete sadu pořizovat s tím, že se dítko zabaví samo, počítejte s věkovou hranicí alespoň tři roky. Mladší děti si ovšem s nadšením a zápalem nic nezadají se staršími sourozenci, jen potřebují trochu pomoci. Jinak je všechno náčiní velmi snadno ovladatelné a i vypínání/zapínání vrtačky zvládne cca dvouleté dítě úplně hravě.

    Plusy:

    • Opravdu velká variabilita – tím, že je součástí modelína Play Doh, tak se zábavě meze nekladou. Když omrzí modelování zubů a rovnátek, nastane čas na modelování hadů (těm Magdalenka vrtá dírky do tělíček obzvlášť ráda), panáčků, sněhuláků a já nevím, čeho všeho ještě.                
    • Tvar příslušenství – všechno příslušenství je jednoduché na používání a tak akorát do dětských paciček. U vrtačky oceňuji kulatou a masivní špičku vrtáku, díky které je vrtačka opravdu bezpečná a dítě si nemůže ublížit.
    • Konzistence modelíny – při práci malého dentisty sice vznikne značný nepořádek, ovšem malé kousky modelíny rychle vysychají a stanou se z nich drobečky, jenž jdou dobře vysát nebo zamést.
    • Zabaví děti i dospělé na hooodně dlouho a pomáhá rozvíjet fantazii a jemnou motoriku.
    • Možnost dokoupení dalších modelín Play Doh a tím pádem i rozšíření možností v tvorbě (u nás teď frčí jednoznačně zelené zuby se žlutými plombami).

    Mínusy:

    • Nešikovný tvar kelímku s modelínou – s vyndáváním modelíny z kelímku jsme tedy opravdu zápasili. Modelínu jsme ven museli dlabat nožíkem. Vyklepnutí ven nefungovalo. Modelína byla ke dnu kelímku pevně přilepená a nic s ní nepohnulo. Možná by stálo za to zapracovat na kelímku – daleko šikovnější by byl širší a nižší kelímek, který by byl prstům daleko přístupnější.
    • Horší manipulace s modelínou v kartáčku – pokud jsme napěchovali modelínu do kartáčku, aby nám na jeho „štětinách“ vylezla pasta, museli jsme si najít ten správný grif na to, jak potom všechnu modelínu opět vyndat zpět.
    • Po zaklapnutí hlavy s vytvořenými zuby jich většina vypadala a hlava proto musí zůstat otevřená.
    • Nemožnost dokoupení další extra vrtačky – o vrtačku u nás jsou takové boje, že bych byla ochotná dokoupit i jednu další navíc.
    • Jedna bábovička k tvorbě zubů – nestíhali jsme vyrábět nové zuby pro vrtačku.

    Jinak jsme žádná další negativa neshledali. Hrací sada Play Doh Zubař od Hasbro je za nás jednoznačně super a budeme ji každému doporučovat!

    Maminky, mám jeden dotaz.... Prosím Vás, neví některá z vás, jestli se do 270 nutných odprac. dní započítává i nemocenská?

    Tak některé maminky trpí v těhu nevolnostmi, u nás je to přesně naopak. Jestli budeme pokračovat tímto tempem, tak potěš bůh......

    Tak dle včerejší kontroly u dr. jsme necelý 6tt, ale srdíčko ještě nemáme... Není něco špatně? Ten dr. mě teda docela vystrašil ☹