icon
52 / 74
Kdo se zastaví na kafčo s buchetkou? :-)
avatar

mnaaaam 🙂

Odpověz
19. kvě 2013
avatar

No to ne! 🙂 Teď? Když se člověk denně potí s Jillian? 😀

Odpověz
19. kvě 2013
avatar

@lukyte Teta, tak přijeď! Ještě je půl plechu. Ale životnost tipuju max do večeře ;-D Manžel je poslední dobou jak těhotný.... 😀

Odpověz
19. kvě 2013
avatar

@mae2la Já taky tak.... Ale co, za tu dřinu je malá odměna v cajku 😉

Odpověz
19. kvě 2013
avatar

@bluetweety 🙂 Souhlasím, v tom případě poprosím o recept! Vypadá to opravdu nebebožsky 🙂 Dnes dělám štrůdl naslano, ať máme taky trošku změnu, ale tenhle skvost bude co nejdříve 😉

Odpověz
19. kvě 2013
avatar

@bluetweety Jéé kdyby to šlo jsem tam vcuku-letu tetoooo 😀 Vypadá dobre fakt mnamina 😉

Odpověz
19. kvě 2013
avatar

No tak ten je... Co je to za buchtu?

Odpověz
19. kvě 2013
avatar

@lucynka46 No recept je to na Margotku, ovšem já jsem si to trošku předělala 🙂

= uvařit vanilkový pudink ze dvou sáčků a 3/4 litru mléka, nechat vystydnout. Hlavně nesladit!
= vyšlehat 4 žloutky s 20dkg cukru, přidal deci oleje, deci vody, 25dkg polohrubé mouky, vanilkový cukr, celý prdopeč, kakao dle chuti. Vmíchat sníh ze 4 bílků.
= těsto nalít na plech a lžičkou do něj dávat "bobečky" vychladlého pudinku. Upéct.
= po vychladnutí natřít buchtu dvěma vyšlehanými neoslazenými šlehačkami, posypat nastrouhanou hořkou čokoládou. Je to mňamka hned, ale druhý den je to božské. Já do těch dvou vyšlehaných šlehaček vmíchám ještě jednu zakysačku. Je to ještě lepší!!

@mae2la

Odpověz
19. kvě 2013
avatar

@mae2la
@lucynka46
Jinak holky původní recept je taky mňamózní:
25dkg polohrubé mouky
20dkg cukru
1vanilkový cukr
1prdopeč
4 vejce
1 dcl vody
1 dcl oleje

= utřít přísady jako obvykle, přidat sníh ze 4 bílků, dát na plech. Lžící dávat bobečky čokoládového pudinku uvařeného ze dvou sáčků pudinku a 3/4 litru mléka - neslazeného. Upéct. Po vychladnutí potří 4 zakys. smetanami. Navrch nastrouhat dvě velké Margot tyčky. 🙂

Odpověz
19. kvě 2013
avatar

děkuji:o)

Odpověz
20. kvě 2013
avatar

@bluetweety Moc děkuji! 🙂

Odpověz
22. kvě 2013