coreprincess
7. únor 2019
345 

Jak jsme testovali Lipikar AP+ od La Roche Posay

Zdravím! Dnes budu psát o testování kosmetiky. Je to dokonce takový jakoby zázrak z lékárny a jmenuje se Lipikar AP+. Do tohoto testování jsem se opravdu hrnula jako běžec do cíle, jelikož všechny moje tři děti trpí suchou pokožkou, až hroší kůží a taky seboreou. My měli možnost otestovat hned dva výrobky a to Lipikar Syndet (krémový sprchový gel) a Lipikar Baume (balzám po koupání). Když přípravky přišly, nemohla jsem se dočkat našeho večerního rituálu, a to koupání. Byla jsem na ten "zázrak" zvědavá.

Vždy, když tady na koníkovi máme možnost něco testovat, tak si zjišťuji vše. Info o dané věci, zda by pro nás mohla být prospěšná, zda by byla pro nás něčím zajímavá, a co ty konkrétní věci jsou. Lipikar mě zaujal hned!

Kosmetiku La Roche-Posay znám, avšak nikdy jsem jí nevyzkoušela. Říkala jsem si, že když nevím, zda to funguje, nebudu za to dávat takové peníze. Přece jen to není sprcháč za stovku. Ale řadu Lipikar pro vysušenou pokožku, suchou, citlivou pleť až se sklonem k ekzému jsem neznala. Věděla jsem, že se prodává v lékárně. Daleko raději nakupuji věci v lékárně než v drogérce. U synka jsem vyzkoušela asi tak milion značek. U dvojčátek to už dělám jinak a daleko rozvážněji.

Takže den D. První den testování jsem zkusila oba přípravky na všechny děti i na mě :D Byla jsem prostě zvědavá a jelikož i já mám mapy na rukou a večer v posteli mě svědííííííí, tak sem prostě musela. Vyzkoušela jsem na sebe, abych mohla posoudit. Přece jen mi ty moje 8měsíční dvojčátka k tomu nepoví, zda je něco svědí nebo ne. A byla jsem vážně překvapená. Použití bylo příjemné, a hlavně mě nic nesvědiloooo.

Zaujalo mě to, že to moc nevoní, jen tak čistě (něco jako intimní gel). Nejsem na přeparfemovanou kosmetiku. Což když jdou děti spát, alespoň je ta vůně nedráždí. Lipikar Syndet moc nepění, ale to mi nevadilo. Když jsem děti umyla a poté vysušila ručníkem, pustili jsme se do natírání pomocí Lipikar Baume. Do Lipikar Baume (balzám po koupání) jsem se ihned zamilovala! Ta konzistence, to, jak se to náááááádherně dalo rozetřít! Jemné, příjemné, nic lepivého, mastného, prostě krásně a téměř hned se to vpilo do pokožky.

Děti koupu obden, mažu každý den a někdy i dvakrát za den podle potřeby. Už druhý den večer, tedy po 2 mazáních, jsem viděla výsledky, které si držíme do teď! Nechápu, jak to mohlo tak rychle zabrat. Vyzkoušela jsem pro holky mastičky na předpisy, nic nezabíralo 7 měsíců! A teď, po 2 dnech používání, zázrak! Kdyby mi o tom někdo povídal, asi bych nevěřila. Ale vážně ty výsledky za to stojí.

Dokonce nám zmizela i seborea z hlavičky syna Florianka i jednoho z dvojčátek Olivie. Juchůůůůů!

Takže za mě rozhodně ANO!!! Seboreu jsme odstranili po 3h působení na pokožce!

Gelíkem Lipikar Syndet ani balzámem Lipikar Baume jsem rozhodně nešetřila. Balzám jsem používala každý den na tři děti a na sebe a gel každý den na mě a obden na děti a za 10 dní ubylo pouze čtvrt balení. Takže se to opravdu i vyplatí. Myslela jsem, že vyplácáme více :D Olivce vyrážka na bříšku zatím nezmizela, ale rozhodně se zlepšila a budeme pokračovat dál a věřit, že zmizí i ta 🙂

Myslím, že u Lipikaru zůstaneme i nadále. Už máme v merku na vyzkoušení i stick (na cesty a do kabelky) a olejíček :D

Takže za mě honem nálet do lékárny a kupujte! Děkuji koníku za důvěru v testování. Bylo to super!

#test_larocheposay2

#zkusenosti_lipikar_ap

#sleepikar

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli