crazy_girl3
11. únor 2018
175 

Náš týden s Biodermou

Značka Bioderma a jejich řada atoderm pro mě není žádnou novinkou. Kosmetiku Bioderma používám všeobecně často a sprchový gel Atoderm a tělové mléko je běžnou součástí našeho dne.

Syn trpí velmi silným atopickým ekzémem a já, sice nemám ekzém, ale každá sprcha nebo koupel je pro mě peklo, protože mě svědí celé tělo a jsem schopná se škrábat do krve. Navíc mám celkově extrémně citlivou kůži.

Do soutěže jsem se přihlásila bez naději na výhru, o to víc jsem byla překvapená, že jsme byli pro testování vybraní. Říkala jsem si, jaký bude v oleji proti sprchovému gelu a krémech rozdíl...Pochopila jsem hned. Do oleje jsem se zamilovala hned po první sprše, nevím co se stalo, ale tělo mě nesvědí! Hned jsem otestovala na koupání i synovi a typické začervenání se nekonalo! Ok, náhoda, ale druhý den to stejné! A tělový krém? Syn má krásně vláčnou kůži ještě ráno, takže za nás funguje!!!

Nevím, jestli je to náhoda nebo opravdu Biodermou, ale syn je po roce a půl absolutně bez AE!!!! a já se konečně koupu jako člověk, bez stresu ze svědění a škrábání!

Děkuji ti Biodermo a zpětně se omlouvám za jakoukoliv pochybnosti, co jsem k tobě měla, za mě obojí zázrak, který už nedám z ruky! Jen se tluču do hlavy, že jsem ho sama nekoupila dřív. U nás doma pomáhá dvoum lidem a v koupelně má čestné místo!

#test_bioderma

Začni psát komentář...

Odešli